کد خبر : 31525
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۵

مسیر ارتقای بهره وری در کشور، ارتقای سطح آموزش‌ها است

مسیر ارتقای بهره وری در کشور، ارتقای سطح آموزش‌ها است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که مسیر ارتقای بهره وری در کشور، ارتقای سطح آموزش‌ها است، گفت: تغییر در نگاه، ساختارها و تکنولوژی‌ها بدون آموزش اصلا منجر به رشد نمی‌شود.

به گزارش نگاه، محمد کلامی روز شنبه، ۲۰ فروردین ماه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، با بیان این‌که شعار امسال مبتنی بر بهبود معیشت و افزایش شاخص‌ها و به خصوص شاخص رشد اقتصادی کشور است، اظهار کرد: دولت سیزدهم، رشد اقتصادی هشت درصدی را برای سال ۱۴۰۱ درنظر گرفته و معیشت و عدالت را جزو اولویت‌های خود قرار داده است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که برای رسیدن به اولویت‌های کشور، بایستی یک مسیر درست دارای ابتدا و انتهای مشخص را طی کنیم، افزود: ابتدای این مسیر، بحث آموزش است.
وی خاطرنشان کرد: مواردی چون کاهش هزینه تولید و افزایش توان رقابت در بازارهای داخلی و خارجی با تحقق بهره وری میسر شده و در ادامه آن، مسیر توسعه و کنترل تورم نیز هموار می‌شود و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز نقش اساسی در ارتقای بهره وری ایفا می‌کند.
کلامی ادامه داد: تغییرات ساختاری و به خصوص بیکاری ساختاری در کشور آنچنان شدت یافته که بسیاری از مشاغل، ارزش خود را در اقتصاد از دست داده و مشاغل جدیدی پا به عرصه گذاشته‌اند.
وی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به دلیل انعطاف پذیری بالا، حتی سریعتر از دانشگاه‌ها می‌تواند نیروی انسانی موردنیاز این تغییرات ساختاری را آموزش و تحویل جامعه دهد و در این راستا باید برای تقویت این نقش مهم خود بکوشد.
وی خاطرنشان کرد: گاه برخی از سرفصل‌های دانشگاه مربوط به ۴۰ سال پیش است و مثلا الان در برخی رشته‌ها هنوز درس «آشنایی با کامپیوتر» تدریس می‌شود در حالی که تقریبا تمامی مردم با کامپیوتر آشنایی دارند و بایستی به جای آن، نرم افزارهای تخصصی هر رشته آموزش داده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم استفاده از پتانسیل‌های استان در بحث مهارت و آموزش، گفت: بالغ بر ۸۵ درصد اقتصاد استان مربوط به بخش خصوصی است که خود یک مجموعه دانش بنیان بوده و می‌توان از ظرفیت‌ آن‌ها برای آموزش بهره گرفت. اکنون کمتر کارخانه‌ای در استان می‌توان یافت که پایه‌های دانش بنیان برای آن تعریف نشده باشد.
وی افزود: جنس بیکاری در استان ما از نوع تحصیل کرده و نخبگان بوده و از طرفی ما کمبود نیروی کار کارگری ماهر داریم. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای باید در راستای اشتغال قشر نخبه و تحصیل کرده گام اساسی بردارد و در تدوین برنامه‌های خود، مهارت‌ها و آموزش‌های به روز و ختم به کارآفرینی را در اولویت قرار دهد که موجب جذب و ارتقای مهارت نخبگان استان برای ورود به بازار کار می‌شود.
وی در خاتمه از زحمات رضا اختیار وکالتی مدیرکل سابق آموزش فنی و حرفه‌ای استان تقدیر کرده و برای انتصاب علی مشایخی به عنوان مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه‌ای استان تبریک گفت.
انتهای پیام/

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیست + شش =