کد خبر : 26792
تاریخ انتشار : شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷

فعالیت ۴۸ حزب و تشکل سیاسی در آذربایجان‌شرقی/ بهره‌برداری از ۲۰۰ هزار متر مربع فضای درمانی در استان

فعالیت ۴۸ حزب و تشکل سیاسی در آذربایجان‌شرقی/ بهره‌برداری از ۲۰۰ هزار متر مربع فضای درمانی در استان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی از فعالیت ۴۸ حزب و تشکل سیاسی در استان خبر داد و گفت: در سایه توجه دولت، خانه احزاب استان در سال ۹۷ تشکیل شد و هم‌اکنون ۳۴ حزب و تشکل سیاسی در آن عضو هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی از فعالیت ۴۸ حزب و تشکل سیاسی در استان خبر داد و گفت: در سایه توجه دولت، خانه احزاب استان در سال ۹۷ تشکیل شد و هم‌اکنون ۳۴ حزب و تشکل سیاسی در آن عضو هستند.

به گزارش نگاه، علیار راستگو، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی گسترده‌ترین حوزه استانداری است و وظایف مهم حاکمیتی از قبیل برقراری امنیت، برگزاری انتخابات و تامین آزادی‌های سیاسی و مدنی در این حوزه انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه شورای تامین، بالاترین جایگاه برای برقراری امنیت در استان است، افزود: این شورا با ۲۳ کارگروه و کمیته تخصصی به‌صورت مستمر آخرین وضعیت امنیتی استان را بررسی و متناسب با رویدادهای مختلف تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند.
راستگو ادامه داد: در سایه هماهنگی و همکاری خوب مجموعه اعضای شورای تامین استان، آذربایجان‌شرقی از امن‌ترین استان‌های کشور است و ما امروز از امنیت پایدار برخورداریم که مدیون تلاش‌های دستگاه‌های دخیل در این حوزه و پشتیبانی سایر دستگاه‌های استانی است.
وی با اشاره به اینکه ۱۵۰ شبکه ماهواره‌ای فارسی‌زبان، شبانه‌روز بر ضد انقلاب اسلامی و آرمان‌های ملت ایران فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: به رغم تلاش‌ها و تبلیغات سوءدشمنان، فرهنگ غنی مردم آذربایجان اجازه نداده که در بحث امنیت، مشکلی در سطح استان پیش بیاید و در طول رخدادهایی که در استان برگزار شده همیشه سرافراز بوده‌ایم.
راستگو، ارتباط نزدیک و صادقانه مسوولان با مردم را شرط استمرار امنیت پایدار عنوان کرد و متذکر شد: همه کسانی که به نحوی در این نظام مسوولیت دارند، باید در برابر مردم پاسخگو باشند و اگر مردم بدانند که مسوولان برای حل مشکلات تلاش می‌کنند،قطعاً همراهی خوبی خواهند داشت.
وی با بیان اینکه دولت و دستگاه‌های اجرایی بیشترین میزان پاسخگویی را دارند، بیان داشت: برای ارتقاء توان اجرایی در جامعه و جلب اعتماد و همراهی مردم، باید با صداقت رفتار کنیم و مسائل و مشکلات را بدون تعارف با مردم در میان بگذاریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت ۴۸ حزب و تشکل سیاسی در استان خبر داد و گفت: در سایه توجه دولت، خانه احزاب استان در سال ۹۷ تشکیل شد و هم‌اکنون ۳۴ حزب و تشکل سیاسی در آن عضو هستند.
راستگو با بیان اینکه استانداری با تمام گرایش‌های سیاسی در ارتباط است، یادآور شد: خوشبختانه تشکل‌های سیاسی در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند و این یکی از افتخارات دولت است که فضای مناسب برای فعالیت تشکل‌های سیاسی را فراهم کرده است.
وی با اشاره به برگزاری پنج انتخابات در طول دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اضافه کرد: در آخرین انتخابات که مربوط به یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود، ۶۲ هزار نفر نیرو در سطح استان سازماندهی شد و در ۲۱ شهریور هم مرحله دوم این انتخابات در حوزه میانه برگزار می‌شود.
 راستگو به اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این حوزه هم کارهای بزرگی انجام شده و طرح جامع پدافند غیرعامل به عنوان نقشه راه این حوزه در استان تهیه شده و در حال اجراست.
 وی از تشکیل قرارگاه‌های تخصصی پدافند سایبری، شیمیایی، زیستی در استان به عنوان مهم‌ترین اقدامات این حوزه نام برد و اذعان داشت: در تمام دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌های استان نیز کمیته پدافند غیرعامل تشکیل شده و در حال حاضر همه پروژه‌های استان با پیوست پدافند غیرعامل اجرا می‌شوند.
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی در تشریح اقدامات دولت در استان در حوزه اجتماعی، ابراز کرد: در بخش بهداشت و درمان، تعداد تخت‌های بیمارستانی استان از ۵ هزار و ۶۴ تخت در سال ۹۲ به ۶ هزار و ۷۳۰ تخت در حال حاضر رسیده و تعداد تخت‌های مراقبت ویژه نیز از ۵۲۳ تخت به ۸۲۳ تخت افزایش یافته است.

وی افزود: در هفت سال گذشته، ۴۵۰ هزار متر مربع به فضای درمانی استان افزوده شده و تا پایان دولت دوازدهم نیز ۲۰۰ هزار متر مربع فضای درمانی جدید به بهره‌برداری خواهد رسید.
 راستگو همچنین افزایش تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد استان از ۳۰۰ سمن در سال ۹۲ به ۷۶۳ سمن، راه‌اندازی پنج دفتر تسهیل‌گری در مناطق حاشیه‌نشین استان، احداث ۳ هزار و ۶۰۰ کلاس درس با مشارکت خیران و افزایش سه برابری تعداد نشریات و رسانه‌های مجوزدار استان را به‌عنوان مهم‌ترین اقدامات حوزه اجتماعی برشمرد و ابراز کرد: این اقدامات نشان از توجه دولت به نقش مردم و رسانه‌ها به عنوان نمایندگان افکار عمومی است.
 معاون استاندار آذربایجان‌شرقی در پایان امیدآفرینی را یکی از وظایف اصولی مسوولان نظام دانست و تصریح کرد: ایجاد یاس و ناامیدی از طریق القای ناکارآمدی نظام از ترفندهای جدی دشمنان انقلاب اسلامی است و بر این اساس همه ما وظیفه داریم از هر فرصتی برای تبیین اقدامات و تلاش‌های دولت و مجموعه دست‌اندرکاران نظام برای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.
 وی افزود: مدیران اجرایی وظیفه دارند با ارتباط با رسانه‌ها، حرکت رو به رشد کشور را برای مردم به‌ویژه قشر جوان که آینده کشور به دست آنها ساخته خواهد شد، تبیین کرده و جامعه را نسبت به آینده امیدوار کنند.
انتهای پیام/

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − سیزده =