کد خبر : 17293
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۷:۲۲

تسهیلات لازم جهت تغییر الگوی کشت حوضه دریاچه ارومیه پرداخت شود

تسهیلات لازم جهت تغییر الگوی کشت حوضه دریاچه ارومیه پرداخت شود

 نماینده مردم شبستر در مجلس مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، علت مهاجرت معکوس به روستاها را بالا بودن تورم در شهرهای بزرگ دانست و گفت: نباید این تصوّر را داشت که علّت مهاجرت معکوس روستائیان مقیم شهرهای بزرگ به دلیل فراهم نمودن امکانات لازم است. به گزارش سهند، معصومه آقاپور در جلسه بررسی مشکلات

 نماینده مردم شبستر در مجلس مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، علت مهاجرت معکوس به روستاها را بالا بودن تورم در شهرهای بزرگ دانست و گفت: نباید این تصوّر را داشت که علّت مهاجرت معکوس روستائیان مقیم شهرهای بزرگ به دلیل فراهم نمودن امکانات لازم است.

به گزارش سهند، معصومه آقاپور در جلسه بررسی مشکلات موجود در بخش تولید و فرآوری گیاهان دارویی حوضه آبریز دریاچه ارومیه، با بیان این که باید به دنبال کشت محصولاتی باشیم که با کمترین آبیاری ارزش افزوده و ماندگاری زیادی داشته باشند، اظهار داشت: محصولات پایش شده و داروئی مانند زعفران، گل محمدی و پسته به دلیل دارا بودن ارزش افزوده زیاد با کمترین میزان آبیاری، از جمله گزینه‌های مناسب برای کشت در حوضه دریاچه ارومیه است.

وی تاکید کرد: البته باید برای رونق کشت چنین محصولاتی، در کنار کشاورز بوده و تسهیلات لازم را برای آنان فراهیم کنیم، چراکه کشاورزان به مرور زمان شکننده شده‌اند و نیاز به حمایت دارند.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، علت مهاجرت معکوس به روستاها را بالا بودن تورم در شهرهای بزرگ دانست و ادامه داد: نباید این تصوّر را داشت که علّت مهاجرت معکوس روستائیان مقیم شهرهای بزرگ و ادامه شغل کشاورزی به دلیل فراهم نمودن امکانات لازم است، بلکه آنان تنها به دلیل بالا بودن تورم در شهرهای بزرگ، سکونت در روستا را ترجیح داده‌اند.

وی خاطرنشان ساخت: باید به رفع بروکراسی‌های موجود در ارائه تسهیلات به کشاورزان حوضه دریاچه ارومیه و ارائه یارانه‌ای جهت تغییر الگوی کشت همّت کنیم.

آقاپور، با تاکید بر این که، نشاءها باید به موقع تحویل کشاورزان داده شود، ادامه داد: بخش‌های صنعتی استان نیز باید در ارتقاء سطح و کیفیت بسته بندی محصولات کمک کنند.

وی به ضرورت ایجاد ارزش افزوده در محصولات کشاورزی پرداخت و تصریح کرد: برای مثال می‌توان از گل محمدی ۲۴ نوع فرآورده استخراج کرد، در حالی که کشاورزان بدون هیچ فرآوری این گیاه را صادر می‌کنند.

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − 11 =