کد خبر : 7393
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۹:۰۸

انتقاد نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از انتقال اعتبار بانک ها به خارج استان

انتقاد نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از انتقال اعتبار بانک ها به خارج استان

امام جمعه تبریز با بیان اینکه خروج اعتبارات بانک های خصوصی از استان آذربایجان شرقی اجحاف در حق صنعت استان است، خاطرنشان کرد: برخی بانک های خصوصی مستقر در استان با انتقال سپرده ها به دیگر استان ها حقوق صنعتگران را تضییع می کنند . به گزارش آوای سهند، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم

امام جمعه تبریز با بیان اینکه خروج اعتبارات بانک های خصوصی از استان آذربایجان شرقی اجحاف در حق صنعت استان است، خاطرنشان کرد: برخی بانک های خصوصی مستقر در استان با انتقال سپرده ها به دیگر استان ها حقوق صنعتگران را تضییع می کنند .

به گزارش آوای سهند، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم روز دوشنبه در نشستی با کارفرمایان بخش صنایع غذایی استان گفت: باید از انتقال اعتبارات بانک های خصوصی به خارج از استان و سرمایه گذاری آن در استان های دیگر جلوگیری شود و این سپرده درقالب تسهیلات کم بهره در اختیار صنعتگران آذربایجان شرقی قرار گیرد.
وی اظهارداشت: راهبرد اقتصادی کشور که از ۱۰ سال پیش در عناوین سال از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح می شود باید اولویت های دستگاه های اجرایی به خصوص بانک ها باشد و با تسهیلات کم بهره از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی برای ضربه زدن به ملت ایران سرمایه گذاری کرده است، گفت دشمن در تلاش است با سوء استفاده از شرایط اقتصادی و وضع تحریم های اقتصادی، ملت ایران را در تنگنا قرار دهد زیرا که بدخواهان نظام توان تحمیل جنگ های پرهزینه نظامی علیه ملت را ندارند.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه در چند سال اخیر تحریم ها به جنگ اقتصادی تبدیل شده است، گفت: با حمایت از فعالان اقتصادی و رونق فضای کسب و کار این نقشه ها خنثی خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه صنایع غذایی استان از برندهای مطرح کشور هستند مشکلات گمرکی این حوزه را یادآور شد و گفت: مسئولان گمرکی استان در جهت تسریع در ترخیص مواد اولیه صنایع علاوه بر رفع موانع تدابیر ویژه ای در نظر بگیرند.
دراین نشست صاحبان صنایع غذایی استان، نبود هم افزایی بین دستگاه های اجرایی و نظارتی ، مشکلات ناشی از قانون ارزش افزوده، بی ثباتی قیمت مواد اولیه، نبود نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع، بالا بودن بهره های بانکی و نبود سیستم نظارتی یکپارچه بر واحدهای تولیدی صنایع غذایی را از عمده مشکلات موجود عنوان کردند.
در زمان حاضر ۵۲۰ واحد تولید صنایع غذایی در استان فعالیت دارند که برای ۱۲۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاده کرده اند.

امتیازدهی post

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × سه =