کد خبر : 39917
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۷

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد:

عمر بالای ۶۰ سال ۷۰ درصد بیمارستان‌های تبریز

عمر بالای ۶۰ سال ۷۰ درصد بیمارستان‌های تبریز
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر لزوم نوسازی فضای فیزیکی بیمارستان های تبریز تاکید کرد و افزود: ۷۰ درصد بیمارستان های کلانشهر تبریز بالای ۶۰ سال عمر دارند که نوسازی و تجهیز آن ها جزو اولویت های استانی و کشوری است.

به گزارش نگاه، علی جنتی روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه در نشست خبری، رسالت و هدف معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز را تامین زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات بهتر در حوزه‌های مختلف عنوان کرد و افزود: ایجاد زیرساخت‌های فضای فیزیکی، منابع انسانی، تامین منابع مالی مورد نیاز و تجهیزات سرمایه‌ای در حوزه‌های مختلف جزو وظایف این معاونت است و باید در همین راستا نیز در تلاش برای تامین زیرساخت و بسترهای مناسب و ایده‌آل برای دیگر معاونت ها هستیم.

وی با اشاره به طرح‌های عمرانی معاونت توسعه مدیریت از اجرای ۱۸۵ هزار مترمربع پروژه ملی در استان خبر داد و تصریح کرد: شش هزار و ۵۰۰ مترمربع واحد بهداشتی در حال اجرا و چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع پروژه نیز در حال کلنگ‌زنی است و ۲۷ هزار مترمربع از پروژه‌ها توسط خیرین اجرا شده است و همچنین ۱۸۵ هزار مترمربع پروژه ملی اعم از پژوهشگاه ربع رشیدی، بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی و همچنین ۷۴ پروژه بهداشتی در حوزه منابع فیزیکی در حال اجرا است.

وی به تامین نیروی انسانی در معاونت توسعه مدیریت اشاره کرد و گفت: در طی دو سال اخیر در جذب نیروی انسانی متخصص، دو هزار و ۳۰۰ نفر تبدیل وضعیت از مسیر جذب ایثارگری، ۳۵۰ بهورز به صورت پیمانی و ۸۰ پزشک خانواده جذب شده است و بیش از سه هزار نفر نیروی انسانی جذب و یا در حال جذب است که در همین راستا نیز ۷۶ هیات علمی در علوم پزشکی تبریز جذب شده‌اند.

جنتی از راه‌اندازی ۹ سیتی اسکن در شهرستان های استان و از هزینه کرد ۴۵۰ میلیارد تومانی در خرید تجهیزات خبر داد و افزود: در طی دو سال اخیر ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه تجهیزات شده است و نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان نیز هزینه خواهد شد و همچنین بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای تجهیزات های های تکت سرمایه گذاری شده و در همین راستا سی تی ۳۲، سی تی ۱۶۰ و سیتی آنژیو در بیمارستان امام رضا(ع) افتتاح شده است.

وی به مطالبه گری افزایش تخت های بیمارستانی در استان تاکید کرد و از جایگزینی بیمارستان هزار تخت خوابی با بیمارستان امام خمینی(ره) و بیمارستان شهدا خبر داد.

وی، افزود: بیمارستان هزار تخت خوابی جایگزین بیمارستان امام خمینی(ره) و بیمارستان شهدا خواهد شد، وقتی یک حادثه‌ای رخ می‌دهد باید به فکر سازه بیمارستان و غیره نباشیم بلکه باید آن بیمارستان از ابتدای ساخت، تمهیدات لازم را داشته باشد و تمام فکر و ذکر ما درمان در آن مرکز باشد و این هم باید به یک مطالبه مردم تبدیل شود.

وی به سرانه تخت بیمارستانی در کشور و استان اشاره کرد و افزود: سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱.۹ است و در برخی استان‌ها به ۲.۱ رسیده است، در تبریز فقط بیمارستان امام رضا(ع) بعد از انقلاب توسط دولت ساخته شده است و یک بیمارستان کودکان ۷۰۰ تخت خوابی و یک بیمارستان مبتلایان به سرطان نیز توسط خیرین ساخته شده و همواره ما نیازمند به احداث بیمارستان‌های دیگر هستیم.

وی در خصوص سرمایه‌گذاری در زمینه پت اسکن گفت: پت اسکن در کل استان فقط یک مورد وجود دارد و قرار هم نیست افزایش یابد و این مجموعه فقط برای شناسایی بیماران مبتلا به سرطان است و یک مجموعه بزرگ و یک سرمایه‌ای بسیار های‌تک است و لازم نیست همه بیماران هم پت اسکن شوند.

وی ادامه داد: متاسفانه هیچگونه ظرفیتی برای ورود سرمایه‌گذاری فراهم نکرده‌ایم و این ساختار کل جامعه است اما با این وجود ما از همه سرمایه‌گذارها حمایت می‌کنیم چراکه وقتی یک سرمایه‌گذار برای ما بیمارستان هزار تخت خوابی احداث کند یعنی بار بزرگی از دوش علوم پزشکی برداشته است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ساماندهی مرکز باباباغی اشاره کرد و گفت: ما چیزی به نام جذام نداریم و مرکز جذامیان تبریز به مرکز نگهداری و درمانی بیماران روانی مزمن است، افرادی که به عنوان جذامی در این مرکز هستند یا دارای خانواده نیستند و یا اینکه خودشان تمایل دارند در آنجا بماند و ما در حال ساماندهی این افراد هستیم.

جنتی، اظهار کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور در خردادماه امسال به آذربایجان شرقی نیز ۵۰ میلیون یورو برای تجهیز بیمارستان سرطان جامع، ۴۰ میلیارد تومان برای تجهیز خوابگاه متاهیلین، ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان بناب، مردانی آذر و امام رضا(ع) تبریز، که ۳۰۰ میلیارد تومان از محل مولد سازی و ۳۰۰ میلیارد تومان از محل برنامه بودجه، ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خانه های بهداشت مناطق محروم از محل مس ایران، ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان مرند که ۲۰۰ میلیارد تومان از محل مولد سازی و ۲۰۰ میلیارد تومان از سوی برنامه بودجه مصوب شده است و از این مقدار اعتبار مصوب شده تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی تبریز اختصاص یافته است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص بدهی های دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز اظهار کرد: بالای یک هزار میلیارد تومان بدهی داریم که در مقابل نیز این مقدار دانشگاه طلب دارد و مشکلی از بابت پرداخت بدهی نداریم.

انتهای پیام/

امتیازدهی post

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + 19 =