کد خبر : 13512
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۸:۳۸

۱۵۰ هزار دفترچه در استان رفع همپوشانی شده‌اند/ پرداخت ۲۵۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های بیمه سلامت طی روزهای آتی

۱۵۰ هزار دفترچه در استان رفع همپوشانی شده‌اند/ پرداخت ۲۵۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های بیمه سلامت طی روزهای آتی

مجیدی گفت: طی روزهای گذشته ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های بیمه سلامت استان پرداخت شده و طی دو روز آینده ۱۶۰۰ میلیارد ریال نیز پرداخت خواهیم کرد. به گزارش آوای سهند، وحید مجیدی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب که برخی‌ها برای تزریق ناامیدی در جامعه کار می‌کنند،

مجیدی گفت: طی روزهای گذشته ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های بیمه سلامت استان پرداخت شده و طی دو روز آینده ۱۶۰۰ میلیارد ریال نیز پرداخت خواهیم کرد.

به گزارش آوای سهند، وحید مجیدی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب که برخی‌ها برای تزریق ناامیدی در جامعه کار می‌کنند، بیمه سلامت که یکی از مولودهای انقلاب و دستاوردهای عظیم است با ارائه خدمت بذر امید را در میان مردم کاشته است.

وی ادامه داد: چهل میلیون نفر در کشور یعنی نیمی از جمعیت بیمه شده سلامت هستند و در استان ما نیز دو میلیون نفر تحت بیمه سلامت قرار دارند که از این طریق توانسته‌ایم بخشی از مشکلات مردم را حل کنیم، هرچند برخی قوانین مشکلاتی به وجود آورده است.

مدیرکل سلامت آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: ۴۸۰ هزار نفر در استان دفترچه رایگان دارند و ۵۰ هزار نفر نیز دارای بیمه سلامت ایرانیان هستند که ماهانه ۲۲ هزار تومان پرداخت می‌کنند.

وی پرداخت مطالبات به موسسات طرف قرارداد را یکی از مشکلات بیمه دانست و گفت: ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تراز بیمه سلامت استان بود که باید به موسسات مطب و بیمارستان پرداخت کنیم که حدود ۵۰۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده بود و از ۳۶۰۰ میلیارد ریال باقی‌مانده نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد پرداخت خواهد شد.

مجیدی افزود: با تصویب سران قوه و تایید رهبری ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به سازمان پرداخت شده و اعتبار تخصیص شده به ما نیز بخشی از همین پول بوده که با آن مطالبات سال گذشته را پرداخت خواهیم کرد.

وی در خصوص بدهی‌های سازمان بیمه سلامت توضیح داد: تا این لحظه هیچ بدهی به بخش خصوص و پزشکان نداریم و در بخش آزمایشگاهی و رادیولوژی نیز یک ماه بدهی داریم.

این مقام مسئول افزود: از این اعتبار ۱۷۰۰ میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی و مابقی به بخش خصوصی بابت بدهی پرداخت خواهد شد.

وی گفت: در سال ۹۷ مطالبات پزشکان و آزمایشگاه‌ها تقریبا به روز است و طبق مقررات عقب نیستیم، در خصوص داروخانه‌ها نیز اگر دوماه پرداخت انجام دهیم به روز خواهیم شد، همچنین در خصوص بدهی به علوم پزشکی تا ۷۰ درصد مبالغ آبان‌ماه پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: از ۲۵۰۰ میلیارد ریال اعتباری که به ما پرداخت شده نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌ها پرداخت شده و ۱۶۰۰ میلیارد ریال نیز طی دو تا سه روز آینده پرداخت خواهد شد.

مجیدی با بیان اینکه باید اعتبارات هرسال را برای همان سال خرج کنیم،تصریح کرد: همین موضوع نیز باعث شده تا بدهی سالهای گذشته انباشته شود که یکی از نکات مثبت آن اختصاص این اعتبار از صندوق توسعه ملی به ما شد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت تا پایان سال ۹۶ هفت هزار میلیارد تومان کسری انباشته داشته اما با این ۵۰۰ میلیون یورویی که به سازمان اختصاص داده شد بخشی از مشکلات حل شده است.

مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: اگر اعتبارات برابر با هزینه‌ها نباشد هر سال عقب خواهیم افتاد اگرچه امسال طبق دستورالعمل باید با توجه به شرایط موجود اعتبارات، را هزینه کنیم اما تا زمانیکه تعرفه واقعی دیده نشود مشکلات ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بودجه سلامت دوازده هزار میلیارد ریال به مجلس رفته در حالیکه تراز ما در سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد ریال بود و اگر می‌خواهیم به بخش سلامت لطمه‌ای نخورد، نمایندگان مجلس بودجه سلامت را واقعی‌تر در نظر بگیرند.

مجیدی عنوان کرد: در مقایسه آمار هفت ماهه امسال با سال گذشته بار مراجعه ۳۳ درصد کاهش داشته یعنی از هفت میلیون بار مراجعه به پنج و نیم میلیون بار رسیده‌ایم و هزینه‌ها نیز نزدیک به ۱۳ درصد کمتر از سال ۹۶ است.

وی در خصوص کاهش خدمات بیمه سلامت به بیماران نیز تاکید کرد: هیچ یک از تعهدات بیمه‌ای کم نشده و ۶۵۰ قلم دارو نیز در تعهد امسالِ ماست، چیزی که رخ داده سعی کرده‌ایم جلوی خدمات زاید را با کمک دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی بگیریم و یکی از دلایل کاهش بار مراجعه نیز همین عدم مراجعه بیمه شوندگان سلامت به بخش خصوصی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به کسانیکه دو دفترچه بیمه دارند، ابراز کرد: رفع همپوشانی بیمه‌ها را از سال گذشته شروع کرده‌ایم و اگر کسی به مراکز دولتی مراجعه کند سیستم دو دفترچه‌ای بودن را نشان خواهد داد و باید دفترچه دوم را باطل کنند، در استان ما ۱۵۰ هزار نفر رفع همپوشانی بیمه‌ای شده‌اند و در کل کشور شاید بیش از دو میلیون رفع همپوشانی شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم تا پایان سال ۹۸ هر ایرانی یک دفترچه بیمه بیشتر نخواهد داشت و این موضوع جزء موفقیت‌ها به حساب می‌آید.

مجیدی ۲۷۰۰ موسسه را طرف قرارداد با بیمه سلامت استان خواند و گفت: البته به طور مثال شیخ الرئیس را یک موسسه در نظر گرفته‌ایم و با این احتساب این آمار ارائه شده است، همچنین در سال ۹۷ مختصر محدودیت قرارداد داشتیم اما در مراکز حاشیه شهر و شهرستان‌ها محدودیت قرارداد نداریم.

وی با اشاره به اجرای نسخه الکترونیکی نیز اظهار داشت: نسخه نویسی الکترونیکی را به زودی اجرایی خواهیم کرد در این صورت پزشک در مطب با کد ملی نسخه را ثبت و بیمه شده با مراجعه به داروخانه و آزمایشگاه خدمات را دریافت می‌کند، البته از اول بهمن در یکی از شهرستان‌ها این طرح به صورت پایلوت اجرایی می‌شود و تا پایان سال ۹۸ به کل کشور خواهد رسید.

مدیرکل بیمه سلامت استان در خصوص لغو قرارداد برخی موسسات نیز گفت: چشم پزشکی مهر به صورت یک طرفه لغو قرارداد و با این وضعیت عمومی مردم به بیمه سلامت و مردم کم لطفی کردند، آنها تا به این لحظه حاضر نشدند که در این خصوص حرفی بزنند و مشکلات را بگویند البته موضوعاتی که مطرح کردند نیز تنها بهانه بود زیرا همه مراکز درمانی مشکلاتی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از امام جمعه تبریز تشکر می‌کنم که در هفته بیمه سلامت به ما سر زدند و به وجود چنین امام جمعه و شخصیتی که به همه سازمان‌ها لطف دارند افتخار می‌کنم.

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفت + 6 =