کد خبر : 10606
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۸:۳۴

۱۰ پرونده بزرگ احتکار با رقم ۱۰۰ میلیارد تومان در آذربایجان شرقی تشکیل شد

۱۰ پرونده بزرگ احتکار با رقم ۱۰۰ میلیارد تومان در آذربایجان شرقی تشکیل شد

معاون بازرسی‌‌ نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که در دو هفته اخیر ۱۰ پرونده بزرگ احتکار با رقم ۱۰۰ میلیارد تومان کشف شد، گفت: کالاهای کشف شده برنج، حبوبات، روغن، موتور آسانسور، لوازم خانگی و میلگرد است. به گزارش آوای سهند به نقل از تسنیم، اسماعیل عطاپور در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌شرقی،

معاون بازرسی‌‌ نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که در دو هفته اخیر ۱۰ پرونده بزرگ احتکار با رقم ۱۰۰ میلیارد تومان کشف شد، گفت: کالاهای کشف شده برنج، حبوبات، روغن، موتور آسانسور، لوازم خانگی و میلگرد است.

به گزارش آوای سهند به نقل از تسنیم، اسماعیل عطاپور در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که در دو هفته اخیر ۱۰ پرونده بزرگ احتکار با رقم ۱۰۰ میلیارد تومان کشف شد، اظهار داشت: کالاهای کشف شده برنج، حبوبات، روغن، موتور آسانسور، لوازم خانگی و میلگرد است که در ثبات بازار اثرگذار بود.

وی با بیان اینکه این کالاها با ارز دولتی وارد کشور شده است، افزود: برخی از کالاها احتکار شده بودند و برخی نیز علی‌رغم وارد کردن با نرخ ارز دولتی، با ارز آزاد عرضه می‌شد که به دلیل گران فروشی با متخلفان برخورد شد.

معاون بازرسی‌‌ نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که بر اساس ضوابط ارز ۴۲۰۰ تومانی، باید به محض ورود، واردکنندگان برای قیمت‌گذاری مراجعه کنند و کالاها را وارد بازار کنند تصریح کرد: نتیجه برخورد تحکمی با محتکران باعث شد تا تعداد زیادی از واردکنندگان برای قیمت گذاری کالاهای خود مراجعه کنند.

وی ورود گوشت گوسفندی و بازرسی از مراکز عرضه را یادآور شد و گفت: مصرف گوشت گوسفند توسط مردم، ۱۰ تا ۱۵ درصد کل گوشت قرمز است که بیشترین مصرف گوشت گوساله و گاو است اما قاچاق دام به شدت از استان در حال انجام است و به استان‌های دیگر و خارج از کشور ارسال می شود که باید مانع این اقدام شد.

عطاپور، بر نظارت جدی بر تولید و عرضه شیر خام و مرغ زنده اشاره کرد و افزود: بر اساس تصمیم جلسه قبل ستاد تنظیم بازار، باید قیمت به صورت جدی کنترل شود و برای ثبات بازار، تصمیم جدی اتخاذ شود.

وی، با اشاره به افزایش نظارت بر بازار مواد اولیه پتروشیمی و فولادی، خاطر نشان کرد: این نظارت، تا حدودی مشکلات عرضه مواد پتروشیمی را کاهش داد و ۲۰ الی ۳۰ درصد کاهش قیمت اتفاق افتاد.

عطاپور تاکید کرد: بازرسی‌ها از بازار روی محور کالاهای اساسی و تاثیرگذار ادامه خواهد داشت و برخورد با متخلفان با جدیت بیشتری ادامه می‌یابد.

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 − پانزده =