کد خبر : 2307
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴

کم کاری برخی ادارات هزینه ها را افزایش می دهند

کم کاری برخی ادارات هزینه ها را افزایش می دهند

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه کوتاهی و کم کاری برخی ادارات در اجرای به موقع پروژه های عمرانی، هزینه های اجرایی و اجتماعی را افزایش داده است. به گزارش  نگاه، محمدصادق پورمهدی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بستان آباد با اشاره به اینکه توسعه و آبادانی منطقه و کشور نیازمند عزم جدی

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه کوتاهی و کم کاری برخی ادارات در اجرای به موقع پروژه های عمرانی، هزینه های اجرایی و اجتماعی را افزایش داده است.

به گزارش  نگاه، محمدصادق پورمهدی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بستان آباد با اشاره به اینکه توسعه و آبادانی منطقه و کشور نیازمند عزم جدی و همگانی است،افزود: متاسفانه برخی کوتاهی ها و کم کاری ها در مسیر اجرای پروژه های عمرانی از سوی ادارات موجب شده تا هزینه های اجرایی و اجتماعی افزایش یابد.
وی با اشاره به ظرفیت های فراوان برای توسعه شهرستان بستان آباد گفت: در شرایطی که به دلیل وضعیت آب و هوا بسیاری از مراکز تفریحی و گردشگری استان غیر فعال هستند، اما وجود پیست اسکی سهند در این شهرستان می تواند به مرکز جذب توریست و گردشگر تبدیل شده و بستان آباد را قطب گردشگری استان در فصول سرد نماید.
پورمهدی همچنین با انتقاد از روند کند بازسازی خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب خاطر نشان کرد: با وجود اهمیت و جایگاه این بنا در توسعه گردشگری شهرستان و پیگیری های فراوان هنوز بیش از ۳ سال عملیات بازسازی این بنا به پایان نرسیده است.
وی با بیان اینکه تنها راه نجات و توسعه اقتصادی کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است، گفت: مسئولان باید زمینه رابرای توسعه سرمایه گذاری های داخلی و حل مشکلات سرمایه گذاران را فراهم کنند.
نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به مشکلات مردم شهرستان در بخش درمان گفت: اقدامات لازم برای احداث درمانگاه تامین اجتماعی در سطح ملی و استانی انجام گرفته و عملیات اجرایی این درمانگاه سال آینده آغاز می شود.
محمد وحدتی با بیان اینکه توسعه ریلی کلید توسعه و آبادانی است، افزود: تا پایان خرداد ۹۶ فاز اول راه آهن میانه – تبریز با تخصیص اعتبار مورد نیاز که بالغ بر۳۰۰ میلیارد ریال است تا بستان آباد به بهره برداری می رسد.
وی مشکل سیستم های ارتباطی و آنتن دهی کانال های رادیو و تلویزیونی و تلفن همراه در شهرستان را یکی از مشکلات اساسی برشمرد و گفت: حتی در برخی از نقاط بستان آباد هم دریافت امواج تلویزیونی دیجیتال با مشکل مواجه است.
وحدتی ادامه داد: متاسفانه بیش از ۴۰ درصد روستاهای شهرستان از دسترسی به اینترنت پرسرعت بی بهره اند که در عصر حاضر و در دنیای ارتباطات وجود این مشکلات زیرساختی توسعه را در روستاها دچار مشکل می کند.
فرماندار شهرستان بستان آباد نیز در این جلسه توجه به توسعه روستاها را از اولویت های اصلی برای توسعه پایدار و همه جانبه شهرستان برشمرد و گفت: روستاها از محورهای اصلی صنعت و اقتصاد کشور هستند که اگر مشکلات آنها حل شود، رسیدن به توسعه پایدار نیز تسهیل خواهد شد.
علی بدر شکوهی افزود:درخواست بیش از ۱۰۶ واحد تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بررسی و تعداد ۲۴ واحد جهت اخذ تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند.
وی ادامه داد: بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به این واحدها پرداخت شد که در مجموع برای بیش از ۲۰۰ نفر نیز در شهرستان شغل ایجاد شده است.
وحدتی ساماندهی پایاب سد وحدت کرد کندی را جزو برنامه های اساسی دولت در شهرستان بستان آباد اعلام و افزود: با اجرای این طرح بیش از ۶۰۰ هکتار از اراضی روستاهای سقین سرا و کردکندی تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار می گیرند.

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × چهار =