کد خبر : 7740
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۱۵

جزئیات تعیین «مکان خاص تجمعات» در تبریز

جزئیات تعیین «مکان خاص تجمعات» در تبریز

عصر ۲۱ خرداد ماه سال‌جاری در جلسه‌ی هیات وزیران، دولت با هدف ساماندهی برگزاری تجمعات، درخصوص پیش‌بینی و تعیین محل‌های مناسب برای این اقدام تصمیم‌گیری کرد، حال این سوال مطرح است که تعیین این گونه اماکن در کلانشهر تبریز چگونه خواهد بود؟      به گزارش آوای سهند ، معاون سیاسی و امنیتی استاندار  در این

عصر ۲۱ خرداد ماه سال‌جاری در جلسه‌ی هیات وزیران، دولت با هدف ساماندهی برگزاری تجمعات، درخصوص پیش‌بینی و تعیین محل‌های مناسب برای این اقدام تصمیم‌گیری کرد، حال این سوال مطرح است که تعیین این گونه اماکن در کلانشهر تبریز چگونه خواهد بود؟

جزئیات تعیین «مکان خاص تجمعات» در تبریز
    

به گزارش آوای سهند ، معاون سیاسی و امنیتی استاندار  در این رابطه اظهار کرد: دستورالعمل این کار هنوز به دست ما نرسیده و بعد از رسیدن دستورالعمل در تبریز هم در این رابطه تدابیر لازم اندیشیده خواهد شد.

رحیم شهرتی‌فر در پاسخ به این‌که آیا احتمال دارد که در تبریز هم چنین مکان‌هایی برای تجمعات قانونی درنظر گرفته می‌شوند؟ گفت: بلی این احتمال وجود دارد و بعد از اخذ دستورالعمل‌، به فرمانداری‌های شهرستان‌ها اعلام می‌کنیم تا مناسب‌ترین مکان را برای برگزاری این تجمعات قانونی پیشنهاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: مجوزهای مربوطه نیز بر اساس آیین‌نامه‌ها صادر می‌شود و شرایط خود را دارد. در آیین نامه‌های مربوطه ذکر می‌شود که تشکل‌ها و یا افراد حقیقی چند روز قبل از تجمع درخواست خود را جهت اخذ مجوز ارسال کرده و چند روز بعد دریافت خواهند کرد.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون نیز مجوزای لازم برای احزاب سیاسی را در اسرع وقت صادر می‌کنیم، خاطرنشان کرد: تعیین مکان‌های خاص برای تجمعات قانونی، شرایطی را فراهم می‌کند تا اعتراضات به صورت مدنی و در مکان‌های مناسب مطرح شود و همچنین دستگاه‌های مسئول هم می‌توانند در جریان انتقادات، اعتراضات و پیشنهاداتی که توسط گروه‌ها، اشخاص و… در بستر جمعی و بدون حواشی مطرح می‌شود، قرار گیرند و پاسخ لازم را ارائه دند.

گفتنی است، طبق تصمیماتی که در جلسه‌ی هیات وزیران(۲۱ خرداد ماه) اخذ شده بود؛ ورزشگاه‌های دستجردی، تختی، معتمدی، آزادی و شهید شیرودی، بوستان‌های گفت‌وگو، طالقانی، ولایت، پردیسان، هنرمندان، شهر و ضلع شمالی مجلس شورای اسلامی به عنوان محل‌های مناسب تجمع در کلانشهر تهران تعیین شدند.

همچنین در سایر شهرها، شوراهای تأمین برای شهرهای با جمعیت کمتر از یک میلیون نفر، یک محل و با جمعیت بیش از آن، دو محل را با لحاظ شرایط ایجابی و سلبی زیر تعیین می‌کنند:

– قابل دسترس و داخل محیط شهری باشد.
– وسعت محل اجتماع، با جمعیت تناسب داشته باشد
– امکان دیده و شنیده شدن صدای تجمع‌کنندگان، برای سایر شهروندان و رسانه‌ها موجود باشد.
– قابلیت حفاظت انتظامی و امنیتی محل وجود داشته باشد.
– در صورت ضرورت، امکان حضور فوری نیروهای امدادی در محل فراهم باشد.
– از محل دارای رده‌های حفاظتی دور باشد.
– باعث اخلال جدی در خدمات‌رسانی روزانه دولت و بخش عمومی به مردم نشود.
– از محل‌های دارای تردد زیاد دور باشد و باعث ایجاد انسداد ترافیکی غیرقابل انتقال به سایر مسیرها نشود.
– موجب قرار گرفتن ناخواسته دیگران در تجمع یا تسهیل پیوستن افراد با انگیزه‌های دیگر به تجمع نشود.
حتی‌المقدور موجب اخلال شدید در کسب و کار و فعالیت روزانه سایر شهروندان نشود.

منبع: ایسنا

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − 19 =