کسب رتبه اول استانی مبارزه با مواد مخدر
به گزارش نگاه به نقل از ایسنا، علیرضا توری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر گفت: به معتادان پاک شده از مصرف مواد مخدر وام خود اشتغالی با درصد پایین تعلق میگیرد تا با روی آوردن به کسب و کار حلال از مصرف مواد خانمانسوز مخدر امتناع کنند.
وی خاطرنشان کرد: حضور کارشناسان در مساجد و در نمازهای یومیه و اماکن عمومی میتواند به پاکسازی جامعه از هر نوع مواد مخدر کمک کند.
وی اظهار کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی، ارائه پکیج مقابله با مصرف مواد مخدر، اعزام یاری گران زندگی به روستاها و مناطق کم برخوردار، ارائه وام و سایر کارهای لازم در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی از ملزومات است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان هشترود نیز در این جلسه گفت: غربالگری مصرف مواد مخدر در سطح شهرستان در گروههای سنی مختلف توسط کارشناسان شبکه بهداشت در زمانهای مختلف انجاممیگیرد و آمارهای مربوطه به مبادی مربوطه ارجاع میشوند تا بهبود وضعیت مصرف کنندگان در جهت بهبودی کامل در دستور کار قرار گیرند.
احمد شیرجنگ افزود: درست است که کار درمان مصرف کنندگان توسط اداره شبکه بهداشت و درمان انجام میپذیرد اما متاسفانه در بعضی موارد نیز با شکست درمان مواجه میشویم.
وی ادامه داد: دروازه ورود به مصرف مواد مخدر،سیگار است و خانوادهها باید بیش از پیش مراقب فرزندان خود باشند تا به مصرف سیگار و سایر مواد دخانی گرفتار نشوند.
رئیس دانشگاه پیام نور هشترود هم در این جلسه گفت: بیکاری، فشار اطرافیان، فشارهای عصبی، لذتهای نفسانی زود گذر، توهم لذت بیشتر و چندین موارد دیگر میتواند فرد را به مصرف مواد مخدر سوق دهد.
محمد رضا نقوی، ازدواج اجباری،دخالت دیگران و بیماریهای لاعلاج را از دیگر عوامل سوق جوانان به دخانیات عنوان کرد.
وی از برگزاری سبک زندگی سالم با برپایی اردوهای مختلف و برگزاری مسابقات از طرف دانشگاه پیام نور مرکز هشترود برای کلیه دانشجویان خبر داد.
انتهای پیام/
برچسب ها :علیرضا توری ، مواد مخدر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0