کد خبر : 5514
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶

قهر باران، دریاچه ارومیه ارومیه را به کام نابودی کشاند/ تنها بارندگی نگین رنگ باخته‌‌ی آذربایجان را احیاء می‌‌کند

قهر باران، دریاچه ارومیه ارومیه را به کام نابودی کشاند/ تنها بارندگی نگین رنگ باخته‌‌ی آذربایجان را احیاء می‌‌کند

باید حقیقت را گفت که بار دیگر دریاچه ارومیه در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد و نیاز مبرم به همت مسئولین و رحمت الهی دارد. دریاچه ارومیه بزرگ‌‌‌ترین دریاچه داخلی ایران و دومین دریاچه بزرگ آب شور دنیاست. دریاچه‌‌ای که امروزه تیتر اول روزنامه‌‌ها و رسانه‌‌‌‌‌‌های خبری گشته است. قصه‌‌ی تلخی که همگان شاهد به

باید حقیقت را گفت که بار دیگر دریاچه ارومیه در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد و نیاز مبرم به همت مسئولین و رحمت الهی دارد.

دریاچه ارومیه بزرگ‌‌‌ترین دریاچه داخلی ایران و دومین دریاچه بزرگ آب شور دنیاست. دریاچه‌‌ای که امروزه تیتر اول روزنامه‌‌ها و رسانه‌‌‌‌‌‌های خبری گشته است.

قصه‌‌ی تلخی که همگان شاهد به نمک نشستن آن هستیم و متاسفانه توجه چندان ویژه و کارسازی بدان نمی‌‌شود.

آن چنان که می‌‌‌‌دانیم و به گوشمان رسیده بزرگ‌‌‌ترین بندر دریاچه ارومیه به نمک نشست و کاملا خشک شد حال باید دست در دست هم داد ولااقل جلوی به نمک نشستن دریاچه ارومیه را گرفت.

دومین دریاچه شور جهان طعم تلخ نابودی را می‌‌چشد و می‌‌توان به یقین ادعا کرد که در حال جان دادن است. آستین غیرت باید بالا زد نباید منتظر و در جویای راه حلی باشیم که در این صورت به خشکیدن هرچه زودتر آن کمک کرده‌‌ایم.

دریاچه‌‌ای که روزی مرغان دریایی در آسمانش پرواز می‌‌کردند و غرش کشتی، سر و صدای جمعیت، موج‌‌های بلند که با شکوه و غرور به ساحل برخورد می‌‌کرد و توجه همه را جلب می‌‌کرد حال با کاهش بارندگی‌‌ها و در فصل گرما تا حد زیادی از آب خود را از دست داده است.

کشتی که روزی صدها مسافر را از آن سوی ساحل به مقصد می‌‌رسانید، حال اوراق گشته و بر سینه‌‌ی تنگ و تاریک تاریخ حک شده است. حا فقط باید منتظر رحمت الهی ماند تا شاید با افزایش بارش‌‌ها دریاچه جانی دوباره گیرد.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.