کد خبر : 19646
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹

تراکتورسازی بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه تبریز باکو است

تراکتورسازی بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه تبریز باکو است

بنیاد حسین اف ظرفیت های آذربایجان شرقی در بخش های کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع سنگین همچون تراکتورسازی و خدمات فنی و مهندسی را بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه خواند. به گزارش سهند بنیاد حسین اف سه شنبه شب در دیدار با رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به ظرفیت ها و مشترکات فرهنگی

بنیاد حسین اف ظرفیت های آذربایجان شرقی در بخش های کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع سنگین همچون تراکتورسازی و خدمات فنی و مهندسی را بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه خواند.

تراکتورسازی بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه تبریز باکو است

به گزارش سهند بنیاد حسین اف سه شنبه شب در دیدار با رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به ظرفیت ها و مشترکات فرهنگی دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان اظهار امیدواری کرد:  با بهره مندی از امکانات و ظرفیت های تجاری فعالان اقتصادی دو کشور، روابط اقتصادی و تجاری دو جانبه بیش از پیش افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر رییسان جمهور دو کشور در راستای افزایش روابط دو جانبه با همدیگر ۱۲ بار ملاقات کردند، گفت: هر دو دولت برای گسترش روابط، اقدامات موثری تا کنون انجام داده اند و وقت آن رسیده که از ظرفیت فعالان اقتصادی ایران و آذربایجان در بخش خصوصی، در توسعه روابط بهره برداری شود.
رئیس اتاق تبریز هم در این دیدار با اشاره به شاخصه اقتصادی و تجاری بودن مردم استان اظهار امیدواری کرد: با برطرف شدن مشکلات موجود در گسترش روابط اقتصادی دو کشور روابط دو جانبه در راستای توسعه اقتصادی دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان بیش از بیش گسترش یابد.
یونس ژائله ایجاد تعرفه های ترجیحی، اعزام و پذیرش هیات های اقتصادی و تجاری و تشکیل شرکتهای مشترک تجاری از طرف دو کشور را از جمله اقدامات موثر در راستای گسترش همکاری های دو جانبه خواند و افزود: با همکاری و هم افزایی  فعالان اقتصادی دو کشور امکان حضور موفق و موثر در بازار های ثالث فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیت های استان در بخش های کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع سنگین همچون تراکتورسازی و خدمات فنی و مهندسی را بستری مناسب برای افزایش همکاری های دو جانبه خواند و تولید مشترک خودرو در این جمهوری را از جمله اقدامات مهم ایران در گسترش روابط تجاری دو طرف خواند.

سفیر جمهوری آذربایجان در کشورمان روز گذشته در جریان سفر خود به تبریز با استاندار و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش منابع رسمی جمهوری آذربایجان حجم گردش تجاری دو کشور در سال گذشته ۷۴ درصد افزایش یافته و به ۴۴۶ میلیون دلار رسیده است.

فروردین ماه سال گذشته در جریان سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به جمهوری آذربایجان کارخانه خودروسازی مشترک دو کشور در کوی صنعتی نفتچالا در ۱۶۸ کیلومتری جنوب باکو افتتاح شد.  

ساخت کارخانه مشترک خودروسازی ‘ آذرماش – ایران خودرو ‘ سال ۲۰۱۶ میلادی آغاز شده و ظرفیت تولید آن ۱۰ هزار خودروی سواری در مدل های مختلف است و شرکت ایران خودرو در این واحد تولیدی ۲۵ درصد سهم دارد.  

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − چهارده =