بیشتر واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی تحت مالکیت بخش خصوصی است
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت خوب سرمایه گذاران در استان گفت: بیشتر واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی از آن بخش خصوصی است. به گزارش سهند، شهاب الدین بیمقدار عصر سه شنبه در جلسه توسعه سرمایه گذاری شهرستان ویژه مراغه با اشاره به ظرفیت های مختلف آذربایجان شرقی گفت:
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت خوب سرمایه گذاران در استان گفت: بیشتر واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی از آن بخش خصوصی است.
به گزارش سهند، شهاب الدین بیمقدار عصر سه شنبه در جلسه توسعه سرمایه گذاری شهرستان ویژه مراغه با اشاره به ظرفیت های مختلف آذربایجان شرقی گفت: استان ما پتانسیل ها و ظرفیت های بالایی در تمام زمینه های اقتصادی، صنعتی، گردشگری و تولیدی دارد که باید از این فرصت ها در جهت توسعه منطقه و شمال غرب کشور استفاده شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی نیز در آذربایجان شرقی فعال است، ادامه داد: آذربایجان شرقی تنها استانی است که بیشترین واحدهای تولیدی آن از بخش های خصوصی هستند.
بیمقدار با تاکید بر اینکه فعالیت بخش خصوصی در استان مایه امیدواری برای توسعه اقتصادی منطقه است، ابراز داشت: باید از بخش خصوصی و سرمایه گذاران در کشور حمایت شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه جذب سرمایه های کلان و سرگردان ضروری است، ادامه داد: جذب سرمایه های کلان و سرگردان و بکارگیری آنها در ایجاد واحدها یا توسعه آنها از پیامدهای مثبت راه اندازی هلدینگ ها و شرکت های مادر خواهد بود.
وی با بیان اینکه هلدینگ ها و شرکت های مادر تخصصی با توجه به گستردگی و توان خود در تصمیم گیری های کلان مشارکت فعالی باید داشته باشند، گفت: بسیاری از بخش های مختلف کشور با ایجاد شرکت مادر تخصصی و هلدینگ رونق می یابد.
برچسب ها :بخش خصوصی ، بیمقدار ، واحدهای تولیدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0