اجازه نمیدهیم بانکی منابع ما را جای دیگر استفاده کند/ انتقال حساب شرکتهای بزرگ از مرکز به تبریز اولویت اول ماست
بهروزی گفت: بانک آینده در استان ما نسبت به سپرده گذاری تسهیلات ناچیزی میدهند که پیگیر این موضوع هستیم که چرا باید بانکی در استان ما پول مردم را جذب کرده و صرف پروژههای دیگر استانها یا پروژههای خودشان کنند.
به گزارش نگاه آذربایجان، واقف بهروزی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ما بنا داریم ارتباطات تنگاتنگی با اصحاب رسانه داشته باشیم اما این به معنای آن نیست که رسانهها از ما تعریف کنند بلکه میخواهیم رسانه صدای مردم باشد.
وی ادامه داد: تلاش کردهایم در این مدت به جای تمرکز بری روی مصادیق به بسترها و فرآیندها ورود کنیم که در این خصوص نیز کارهایی انجام دادهایم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارائی آذربایجانشرقی با اشاره به تلاش برای انتقال حسابهای شرکتها به استان گفت: برنامه داریم که در گام اول حساب ۵۰ شرکت و بعدا حساب ۱۵۰ شرکت بزرگ را به استان انتقال دهیم.
وی با اشاره به پرداخت نزدیک به ۹۰ درصد از بودجه اختصاص یافته ماده ۱۸ عنوان کرد: اعتباری که به استان بدون نفت تخصیص شده بود ۱۲۰۰ میلیارد تومان بود البته در جلسهای که با وزیر اقتصاد داشتیم توانستیم این سهم را ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.
بهروزی با اشاره به اینکه هدف گذاری جذب ۳۰ میلیون دلار سرمایه خارجی در سال جاری را داریم، ابراز داشت: در همین مدت کوتاهی که آمدهایم تمرکز بر رفع مشکلات سرمایه گذاران فعلی داریم و برخی از مشکلات را هم حل کردهایم.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد نانواییها نسبت به جمعیت در آذربایجانشرقی وجود دارد،گفت: بیش از ۹۵ درصد نانواییهای استان به دستگاه پوز مخصوص تجهیز شدند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در پاسخ به سوالی در خصوص اولتیماتوم وزیر اقتصاد به دو بانک توضیح داد: این گزارش را من به وزیر دادم که به طور مثال بانک آینده در استان ما نسبت به سپرده گذاری تسهیلات ناچیزی میدهند که پیگیر این موضوع هستیم که چرا باید بانکی در استان ما پول مردم را جذب کرده و صرف پروژههای دیگر استانها یا پروژههای خودشان کنند که به صورت جدی پیگیر این مساله هستم. البته آنها هم یک هفته مهلت خواستند.
وی در خصوص انتقال پرونده مالیاتی مس سونگون گفت: ما به صورت جدی همراه با استاندار پیگیر این مساله هستیم چون مس در استان ما فعالیت دارد، در خصوص حسابها هم باید همین اتفاق رخ دهد و هیچکس مخالف این مساله نیست.
بهروزی با اشاره به سفر اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی به آذربایجان شرقی، ادامه داد: در این سفر مقرر شد تا استان هایی که نتوانسته اند سهم خود را از تبصره ۱۸ اخذ کنند ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سهم آن ها به این استان اختصاص یابد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه گذاری های خوبی در این استان انجام شده است، گفت: تلاش می شود مشکلات شرکت های سرمایه گذاری در استان، رفع و طرح های توسعه این شرکت ها پیگیری و اجرا شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در کنار توجه به جذب سرمایه گذاری خارجی بر جذب سرمایه گذاری داخلی تمرکز شده است، گفت: نهادسازی و ایجاد شورای مالی سرمایه گذاری از دیگر اقدامات این اداره کل برای توسعه اقتصادی استان است.
بهروزی تشریح کرد: سیاست گذاری کلان، اولویت بندی مناطق آزاد، برخورد با موانع بر سر راه سرمایه گذاری خارجی و پایش و نظارت بر عملکرد بانک ها به صورت مستمر از دیگر برنامه های این اداره کل برای توسعه اقتصادی استان است.
وی یادآوری کرد: در این راستا برنامه محوری برای توسعه اقتصادی استان، تدوین و تکالیف دستگاه ها در این زمینه استخراج شده است و جهت گیری های جدید این اداره کل در این راستا بجای تمرکز بر مصادیق، تمرکز بر بسته ها، فرآیندها و چارچوب هاست.
انتهای پیام/
برچسب ها :دارائی آذربایجانشرقی ، نگاه آذربایجان ، واقف بهروزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0