کد خبر : 10968
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۳۰

استارت ماشین مطابق انتظارات با متمم تصمیم عجولانه/ چرا نباید منتظر معجزه در دربی تبریز بود؟

استارت ماشین مطابق انتظارات با متمم تصمیم عجولانه/ چرا نباید منتظر معجزه در دربی تبریز بود؟

ماشین‌سازی تیم رنگ عوض کرده این روزهای فوتبال تبریز در وضعیتی نابه‌سامان آماده برگزاری دربی می‌شود. ۵ هفته از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال سپری شده است اما تیم ماشین‌سازی که به لطف تغییر نام یا بهتر بگوییم تغییر پیراهن به جای گسترش فولاد در این رقابت‌ها حضور یافته، در این هفته‌ها و با وجود اینکه ۳

ماشین‌سازی تیم رنگ عوض کرده این روزهای فوتبال تبریز در وضعیتی نابه‌سامان آماده برگزاری دربی می‌شود.

۵ هفته از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال سپری شده است اما تیم ماشین‌سازی که به لطف تغییر نام یا بهتر بگوییم تغییر پیراهن به جای گسترش فولاد در این رقابت‌ها حضور یافته، در این هفته‌ها و با وجود اینکه ۳ بازی را هم در تبریز پذیرای حریفان بوده است، اما همچنان در حسرت کسب اولین پیروزی فصل به سر می‌برد.

نتایج این تیم قابل پیش‌بینی بود چون تیمی که با بدترین شرایط آماده‌سازی وارد لیگ برتر شد انتظار اینکه نتایجی بهتر از این می‌گرفت فراتر از تصور بود، کمااینکه به صورت واقع‌بینانه هم سبزقبایان تا به این هفته هم عملکرد بدی نداشتند و اگر بدشانسی و ناداوری همراه این تیم نبود آنها الان باید ۲ پیروزی بدست می‌آوردند و جزو تیم‌های نیمه بالای جدول می‌بودند.

بدون‌شک مهمترین موردی که باعث شد تا ماشین استارت ناخوشایندی را در لیگ هجدهم داشته باشد، عملکرد منفعل این تیم در نقل و انتقالات بود که به واسطه بلاتکلیفی وضعیت این باشگاه تا روزهای آغازین فصل ادامه داشت و موید این موضوع نیز بازیکنان جدیدی هستند که در فاصله چند روز به شروع لیگ قراردادهای خود را امضا کردند.

همه این موارد را اگر کنار بگذاریم بخصوص تغییر چهره و نام که برند لیگ برتری گسترش را به کلی نابود کرد، اخراج سرمربی در چنین مقطعی از فصل تصمیم عجولانه‌ و اشتباهی دیگری بود که از سوی مسئولان این باشگاه رخ داد، هرچند مصاحبه غیرمسئولانه عامل این کار باشد ولی باید پذیرفت تیمی که با آن شرایط سر و شکل گرفته است، بعید به نظر می‌رسد بزودی با سرمربی جدید آداپته شده و به موفقیت برسد.

حالا این تیم با برکناری سرمربی خود وارد دوران جدیدی شده است و حتی اگر این کار را شوک بنامیم قطعا شوک خوبی نیست و دومین نماینده تبریز مطمئنا روزهای سختی را در ادامه لیگ هجدهم خواهد داشت بخصوص اینکه این تیم همچنان با تیم‌های بزرگ دست به یقه نشده و دشوارترین بازی‌ها را در هفته‌های آینده پیش‌رو خواهد داشت.

البته سبزقبایان فوتبال تبریز یک شانس برای بازگشت دارند و آن هم زمان باقی مانده از پنجره نقل و انتقالات و تعطیلات لیگ برتر است که این فرصت را به آنها می‌دهد تا نواقص و نقاط ضعف خود را مرتفع سازند، به شرطی که سرمربی‌ای که برای تیم انتخاب می‌شود، کاربلد بوده و حدالامکان با شرایط موجود بیگانه نباشد.

از نگاهی دیگر فلسفه بازی تیم ماشین‌سازی منطبق بر کارهای دفاعی است که فیروز کریمی روی این تیم بنا نهاده است و این مقوله را نمی‌توان به راحتی و به یکباره از شیوه کار سبزپوشان حذف کرد و بیشتر به همین دلیل است که عنوان شد سرمربی جدید باید فردی آگاه به شرایط تیم باشد.

دیگر جای امید برای ماشین‌سازی این است که آنها بازیکنان خوبی در ترکیب خود دارند که در راس آنها مهاجمان گلزن و تیزپایی چون خالقی‌فر و بابایی دیده می‌شوند که لیگ را به مراتب بهتر از فصل گذشته شروع کرده‌اند و درکل اکثریت قریب به اتفاق بازیکنان این تیم از زمان حضور کریمی در کنار تیم بوده و رسیدن به هماهنگی در چنین شرایطی زمان‌بر نخواهد بود.

با تمام این اوصاف، ماشین‌سازان در اولین گام از دوران پسافیروز میهمان تراکتورسازی در دربی تبریز خواهند بود، دیداری که آنها میهمان همشهری خود هستند و از این نظر که سرخ‌پوشان حریف به لحاظ روحی و روانی نیز در وضعیت برتری قرار دارند و غالبا تیم پیروز دربی‌ها بوده‌اند، پس نباید منتظر معجزه از تیم سبزپوش در این بازی بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.