کد خبر : 6117
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۹:۲۳

کنایه ارگان کارگزاران به روحانی

کنایه ارگان کارگزاران به روحانی

ارگان کارگزاران در شماره جدید خود، روحانی را «رفتنی» و جهانگیری را «ماندنی» تصویر کرد. مجله صدا ضمن پرداختن به تشدید اختلافات میان روحانی و جهانگیری که منجر به درحاشیه افتادن جهانگیری شده، جهانگیری را «عصای روحانی» خواند. در تصویر روی جلد این نشریه، درحالی که جهانگیری باقی مانده، روحانی پشت به تصویر، و در

ارگان کارگزاران در شماره جدید خود، روحانی را «رفتنی» و جهانگیری را «ماندنی» تصویر کرد.

مجله صدا ضمن پرداختن به تشدید اختلافات میان روحانی و جهانگیری که منجر به درحاشیه افتادن جهانگیری شده، جهانگیری را «عصای روحانی» خواند. در تصویر روی جلد این نشریه، درحالی که جهانگیری باقی مانده، روحانی پشت به تصویر، و در حال رفتن و دور شدن است.
اصلاح‌طلبان ادعا می‌کنند رأی جمع شده برای روحانی حاصل زحمت آنها بوده است. آنها ادعا می‌کنند روحانی گفتمانی از خود ندارد و شعار اعتدال هم، روش است و نه گفتمان.
اخیراً برخی روزنامه‌های اصلاح‌طلب حملاتی را علیه محمود واعظی (رئیس دفتر رئیس‌جمهور) و بدل از روحانی ترتیب دادند. این طیف می‌گویند نقش پررنگ واعظی در دفتر رئیس‌جمهور، موجب کمرنگ شدن جهانگیری شده است.
درعین حال اخیراً محمدعلی ابطحی معاون رئیس‌جمهور در دولت اصلاحات در روزنامه آفتاب یزد، ضمن تحلیل‌ها و گزارش‌هایی تصریح کرد که چون کارنامه دولت روحانی خالی است، جهانگیری برای نامزد شدن در انتخابات سال ۱۴۰۰، از همین حالا از دولت روحانی کناره‌گیری کند.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.