کد خبر : 4844
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸

نخستین نیروگاه خورشیدی خانگی آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید

نخستین نیروگاه خورشیدی خانگی آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید

در راستای سیاست های تشویقی وزارت نیرو برای حضور گسترده تر بخش خصوصی در عرصه تولید برق، اولین واحد نیروگاه خورشیدی خانگی آذربایجان شرقی توسط معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید. به گزارش نگاه، کاظمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در آیین افتتاح این نیروگاه گفت: این نیروگاه با قدرت ۳

در راستای سیاست های تشویقی وزارت نیرو برای حضور گسترده تر بخش خصوصی در عرصه تولید برق، اولین واحد نیروگاه خورشیدی خانگی آذربایجان شرقی توسط معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.

به گزارش نگاه، کاظمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در آیین افتتاح این نیروگاه گفت: این نیروگاه با قدرت ۳ کیلو وات در محدوده امور برق باغمیشه شرکت توزیع نیروی برق تبریز به بهره برداری رسیده و متصل به شبکه سراسری برق است.

وی با تبیین نیاز های کشور به انرژی های نو و اهداف آن افزود: یکی از مشکلات پیش روی دنیای صنعتی امروز، آلایندگی محیط و گرمای ایجاد شده ناشی از سوختهای فسیلی می باشد که صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش آلودگی های ناشی از آن از اهداف راه اندازی این مولد های تجدیدپذیر خورشیدی با تولید انرژی پاک، به شمار می آید.

وی ادامه داد: علاوه بر این، اجرای این طرح به لحاظ پدافند غیر عامل و تمرکز زدایی از نیروگاه های بزرگ نیز دارای اهمیت ویژه ای است .

کاظمی از سایر مزایای راه اندازی این سامانه ها به قابلیت نصب سریع، پایین بودن هزینه نگهداری، اشتغالزایی، بازگشت سریع سرمایه و تضمین تولید برق اشاره نمود.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت و عملکرد این شرکت در زمینه انرژی های نو، افزود: طی سال های اخیر ۱۷۵ کیلووات سامانه انرژی خورشیدی در مساجد و مدارس شهرستان تبریز توسط این شرکت نصب شده است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این سامانه ، ۴ مشترک دیگر نیز برای مجموع ۲۲۰ کیلووات از طریق احداث سامانه تولید برق خورشیدی موفق به اخذ مجوز احداث شده و در مرحله نصب می باشند.

وی افزود: درخواست ۳ مشترک دیگر نیز جمعأ به ظرفیت ۱۴۰ کیلو وات در دست بررسی می باشد و رسیدن به رقم بالاتر با همکاری مشترکین دیگر امکان پذیر خواهد بود.

در ادامه این مراسم ، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: امیدوارم روزی تمامی پشت بام خانه ها، ادارات و پارک ها تبدیل به نیروگاه خوشیدی شود.

محمد صادق پورمهدی تاکید کرد: این پروژه شاید در ظاهر کوچک باشد ولی بسیار با اهمیت بوده و مدیریت ارشد استان نیز از چنین اقداماتی حمایت می کند.

وی افزود: هم اکنون کشورهای پیشرفته دنیا از انرژی ها پاک و به اصطلاح سبز استفاده وسیعی می کنند و مانیز باید به این سمت حرکت کنیم.

گفتنی است عملیات ساخت نیروگاه فوق از اوایل سال ۹۶ آغاز و در مدت ۳ ماه به پایان رسیده و برای ساخت آن حدود ۲۱۰ میلیون ریال از طرف سرمایه گذار بخش خصوصی هزینه شده است .

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − ده =