کد خبر : 782
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳

عده ای به دنبال از بین بردن نظارت بر مناطق آزاد هستند / با لغو مصوبه خودرویی گمرک صد درصد مخالفیم

عده ای به دنبال از بین بردن نظارت بر مناطق آزاد هستند / با لغو مصوبه خودرویی گمرک صد درصد مخالفیم

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی لغو مصوبه خودرویی گمرک درباره منع ورود خودرو با پلاک مناطق آزاد به کشور را غیرقانونی دانست و بر رعایت قوانین گمرکی از سوی مناطق آزاد تاکید کرد. به گزارش نگاه ،نادر قاضی پور  با اشاره به نامه شورایعالی مناطق آزاد به کمرگ درباره صدور مجوز ورود موقت خودرو

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی لغو مصوبه خودرویی گمرک درباره منع ورود خودرو با پلاک مناطق آزاد به کشور را غیرقانونی دانست و بر رعایت قوانین گمرکی از سوی مناطق آزاد تاکید کرد.

عده ای به دنبال از بین بردن نظارت بر مناطق آزاد هستند / با لغو مصوبه خودرویی گمرک صد درصد مخالفیم

به گزارش نگاه ،نادر قاضی پور  با اشاره به نامه شورایعالی مناطق آزاد به کمرگ درباره صدور مجوز ورود موقت خودرو با پلاک مناطق آزاد در سرزمین اصلی گفت:طبق قانون،برای ورود و خروج از مرز باید حاکمیتی برخورد شود و ما در مجلس با لغو مصوبه خودرویی گمرک صددرصد مخالف هستیم.

وی افزود: خودرو باید در داخل مناطق آزاد حضور داشته باشد و در خروجی و ورودی آن باید قوانین مناطق آزاد رعایت شود؛اما گمرک نیز باید به عنوان یک دستگاه حاکمیتی بر آن نظارت کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد حق خروج از این مناطق را ندارند، تصریح کرد: طبق قانون، این خودروها تا نزدیک ترین فرودگاه مستقر در محل بیشتر حق تردد ندارند؛ به عنوان مثال، نزدیک ترین فرودگاه به منطقه آزاد جلفا فرودگاه تبریز است و خودروهای متعلق به منطقه آزاد جلفا به تبریز رفت وآمد دارند،اما نمی توانند از تبریز خارج شوند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نزدیک ترین فرودگاه به منطقه آزاد ماکو، فرودگاه خوی است؛اما اگر در ماکو فرودگاه احداث شود،دیگر خودروهای دارای پلاک منطقه آزاد ماکو نمی توانند به خوی تردد کنند.

وی ادامه داد:در منطقه آزاد اروند هم خرمشهر و هم آبادان فرودگاه دارند و خودروهای متعلق به منطقه آزاد نباید وارد اهواز شوند.

قاضی پور تاکید کرد: گمرک باید برکار مناطق آزاد نظارت کند و قوانین سیاست های کلی ابلاغی و سیاست های بالادستی را در ورودی و خروجی کشور اجرا کند و نمی شود رئیس منطقه آزاد حکم حکومتی بدهد و بگوید همه چیز آزاد است،چراکه باید قوانین اجرا شود، مناطق آزاد قانون خودش را دارد، گمرک نیز در چارچوب قانون در این مناطق حضور دارد.

عضوکمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد:عده ای می خواهند گمرک در مناطق آزاد حضور نداشته باشد و به دنبال بیرون کردن گمرک از این مناطق هستند تا نظارت را از بین ببرند؛اما به عنوان نماینده مجلس طبق قانون، خواهان حضور جدی گمرک در مناطق آزاد هستیم.

دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی نسبت به خبر منع ورود خودرو با پلاک مناطق آزاد به کشور، واکنش نشان داده و خواستار ملغی شدن بخشنامه گمرک شده است.

براین اساس مدیر گسترش و تسهیل صادرات و امورگمرکی مناطق آزاد کشور طی نامه‌ای خطاب به سرپرست مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گمرک ایران خواستار لغو بخشنامه قبلی درخصوص عدم ورود موقت خودروهای پلاک مناطق آزاد به سرزمین اصلی شده است. در این نامه،به توافق رئیس کل گمرک ایران و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای صدور مجوز ورود موقت خودرو با پلاک مناطق آزاد، به عنوان تسهیلات برای سرمایه‌گذاران مناطق آزاد اشاره شده است

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.