کد خبر : 47471
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

انتظارات از استاندار آذربایجان شرقی بیش از این بود

انتظارات از استاندار آذربایجان شرقی بیش از این بود
رئیس هیات مدیره خانه توسعه آذربایجان شرقی با بیان اینکه اما انتظار ما از تیم مدیریتی استان بیش از اینها بود، گفت: به یک سری از انتصابات استاندار اعتراض دارم که به شکل حضوری و یا از طریق پیام خدمتشان رسانده‌ام.
محمدعلی سبحان‌الهی صبح امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: اولین قدم موفقیت یک مدیر این است که بداند مدیریت چیست؛ فرصت‌ها و تهدیدها را بشناسد. قدم بعدی این است که خودش را فراموش کند. مدیران باید توجه داشته باشند که در هر شرایطی مصالح مردم را در نظر بگیرند نه موقعیت مقطعی و مصالح شخصی. مردم هم قدرشناس هستند.
استاندار پیشین آذربایجان شرقی افزود: بنده در دوران مدیریتم هیچ‌گاه نخواستم خانواده و اطرافیانم را وارد ادارات کنم و دنبال کارخانه و پروژه باشم. اگر اینکارها را می‌کردم چطور می‌توانستم جلوی بی‌عدالتی‌های همکارانم را بگیرم؟
وی یادآور شد: در استانداری آقای سرمست هم بنده نقش و اصرار داشتم، چرا که دکتر سرمست ویژگی‌های مثبت زیادی دارند؛ از جمله اینکه پاکدست هستند و در سابقه مدیریتی ایشان در مسؤولیت‌های مختلف سوء‌استفاده و هیچ مشکل خاصی وجود ندارد. نکته دوم اینکه مدارج مختلف را قبل از استانداری طی کرده‌اند و من هم مشتری فرد سالم و باتجربه هستم.
سبحان‌الهی در عین حال خاطرنشان کرد: اما انتظار ما بیش از اینها بود. راستش به یک سری از انتصابات ایشان اعتراض دارم که به شکل حضوری و یا از طریق پیام خدمتشان رسانده‌ام. معتقدم قوی‌تر از اینها باید برخورد می‌کرد. باید دنبال مدیرانی باشیم که حداقل تهران‌دیده و در شان آذربایجان باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.