کد خبر : 64180
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۰

اجرای طرح ساماندهی تابلوهای ترافیکی تبریز

اجرای طرح ساماندهی تابلوهای ترافیکی تبریز
کارگاه سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز، چندین عملیات ترافیکی شامل نصب تابلوهای اطلاعاتی، جابه‌جایی و بازسازی تابلوهای معابر و آماده‌سازی تجهیزات چراغ‌های چشمک‌زن را در نقاط مختلف شهر اجرا کرد.

دو تابلوی اطلاع رسانی در ابتدای پل سرداران فاتح و دوربرگردان تازه‌احداث‌شده ابتدای خیابان شهیدان ذاکر نصب شد.

این اقدام با هدف هدایت بهتر وسایل نقلیه و کاهش بار ترافیکی روی پل سرداران فاتح انجام گرفته است.

همچنین تابلوی «رعایت حق تقدم» در میدان منظریه جابه‌جا و تابلوی معابر در خیابان پرورش بازسازی و مجدداً نصب شد. این دو عملیات در حوزه شهرداری منطقه ۳ و توسط کارگاه سازمان انجام پذیرفت.

در ادامه، عملیات جوشکاری لوله ارتفاعی مورد نیاز برای برق‌رسانی به چراغ‌های چشمک‌زن در ابتدای زیرگذر حکیم نظامی و روگذر ابوریحان از سمت شرق نیز توسط عوامل کارگاه سازمان اجرا شد.

آغاز ایمن‌سازی معابر و مدارس در نقاط حادثه‌خیز منطقه ۶ تبریز توسط معاونت حمل ونقل شهرداری منطقه ۶
عملیات ایمن‌سازی معابر و محدوده مدارس واقع در نقاط حادثه‌خیز منطقه ۶ تبریز، با اجرای رنگ‌آمیزی دوجزئی و آشکارسازی علائم و گذرگاه‌های عابر پیاده آغاز شد.

عملیات ایمن‌سازی معابر و مدارس در نقاط حادثه‌خیز سطح منطقه ۶، با اجرای رنگ‌آمیزی دوجزئی و آشکارسازی علائم ترافیکی و گذرگاه‌های عابر پیاده توسط معاونت حمل ونقل شهرداری منطقه ۶ آغاز شده است.
سال گذشته متأسفانه ۱۸ دانش‌آموز و شهروند هنگام عبور عرضی از این معابر پرخطر، بر اثر برخورد با خودروهای عبوری دچار آسیب‌های جرحی شدند. امید است با تداوم اقدامات اصلاحی و ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز، شاهد کاهش تصادفات منجر به جرح و فوت در این مسیرها باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.