درختان تبریز پلاک دار شدند

شهردار منطقه یک تبریز از اجرای سیستم پلاک کوبی جمع آوری اطلاعات توصیفی درختان برای اولین بارتوسط منطقه یک در سطح شهر تبریز خبر داد. به گزارش سهند، رضا پاک نهاد شهردار منطقه یک از اجرای سیستم پلاک کوبی جمع آوری اطلاعات توصیفی درختان برای اولین بارتوسط این منطقه در سطح شهر تبریز خبر داد
شهردار منطقه یک تبریز از اجرای سیستم پلاک کوبی جمع آوری اطلاعات توصیفی درختان برای اولین بارتوسط منطقه یک در سطح شهر تبریز خبر داد.

به گزارش سهند، رضا پاک نهاد شهردار منطقه یک از اجرای سیستم پلاک کوبی جمع آوری اطلاعات توصیفی درختان برای اولین بارتوسط این منطقه در سطح شهر تبریز خبر داد .
بر اساس این گزارش مهندس پاک نهاد ضمن اعلام این خبر افزود : در جهت حفظ ،حراست و پاسداشت فضاهای سبز و جلوگیری از ایجاد مشکلات زیست محیطی بویژه نگهداری درختان و امکان رصد آنهابه لحاظ جمع آوری اطلاعات لازم ،برای اولین بار سیستم جدید پلاک کوبی در این منطقه اجرایی شد .
شهردار منطقه یک اشاره نمود : در سیستم جدید پلاک کوبی جمع آوری اطلاعات توصیفی درختان ،همزمان با پلاک کوبی و اختصاص شماره پلاک برای درختان هم به صورت فیزیکی و هم به صورت ثبت در سامانه اطلاعات درختان صورت خواهد پذیرفت .
وی گفت : پلاک کوبی به صورت تک مرحله ای در آمده و بسیاری از مشکلات پلاک کوبی چند مرحله ای ادوار گذشته را مرتفع می سازد و در ضمن پلاک های جدید مجهز به سیستم QR می باشد که امکان دسترسی به اطلاعات توصیفی درختان و ثبت درخواست توسط کاربر را فراهم خواهد ساخت .
شایان ذکر است این طرح برای اولین بار توسط واحد فضای سبز منطقه یک اجرایی شده است .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0