کد خبر : 44509
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷

آسفالت ریزی ۷۶۰ تنی شهرداری منطقه ۴ تبریز طی هفته گذشته

آسفالت ریزی ۷۶۰ تنی شهرداری منطقه ۴ تبریز طی هفته گذشته
شهردار منطقه ۴ تبریز از آسفالت ریزی ۷۶۰ تنی برای مناسب سازی مسیر تردد شهروندان در معابر سطح حوزه طی هفته گذشته خبر داد.

به گزارش نگاه، هادی مقدم‌زاده با اعلام این مطلب گفت: در راستای مناسب‌سازی مسیر تردد و رفاه حال شهروندان، آسفالت‌ریزی و ترمیم آسفالت در دستور کار شهرداری منطقه قرار گرفته و بر این اساس طی هفته گذشته ۷۶۰ تن آسفالت در معابر و محلات سطح حوزه منطقه توزیع شده است.

وی تصریح کرد: خیابان های حجتی ( کوی برجیار، سعدی هشت متری اول و سلامت نژاد )، آخونی ( کوی گلهای شادگان، شریفی ۴ و ۶)، باغ امیر (بن بست اول) و قره آغاج و … محل‌ها و معابری است که توسط معاونت‌های فنی عمرانی و خدمات شهری منطقه لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی اساسی شده است.

شهردار منطقه ۴ ابراز کرد: به منظور جلب رضایت شهروندان، آسفالت اساسی، لکه‌گیری و چاله‌زدایی از سوی پیمانکاران حوزه معاونت فنی و عمرانی و اکیپ‌های معاونت خدمات شهری و اجرایی منطقه و بر حسب اولویت‌بندی و برنامه زمان‌بندی شده صورت می گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.