کد خبر : 20153
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۸:۴۶

چرا درخریددستگاه رادیوتراپی برای شهر واستان مان تا این حدکوتاهی شده است؟

چرا درخریددستگاه رادیوتراپی برای شهر واستان مان تا این حدکوتاهی شده است؟

جواد راستی پژوهشگر ارشد اقتصاد سیاسی توسعه ؛ برسدبه دست آقای استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نمایندگان مردم شریف و فهیم تبریز در مجلس شورای اسلامیچرا در خرید دستگاه رادیوتراپی برای شهر و استان مان این اندازه کوتاهی شده است؟حضرت امام حسین ( ع ) می فرماید: آن کس که بشنود کسی مسلمانان

جواد راستی پژوهشگر ارشد اقتصاد سیاسی توسعه ؛ برسدبه دست آقای استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نمایندگان مردم شریف و فهیم تبریز در مجلس شورای اسلامی
چرا در خرید دستگاه رادیوتراپی برای شهر و استان مان این اندازه کوتاهی شده است؟
حضرت امام حسین ( ع ) می فرماید: آن کس که بشنود کسی مسلمانان را به یاری می طلبد و پاسخش ندهد ، مسلمان نیست.
بیماری سرطان ، جزو بیماری های خطرناکی هست که امروزه به صورت نسبتاً نگران کننده ای در حال شیوع هست و طبق نظر کارشناسان مطلع، در چند سال آینده با سونامی سرطان مواجه خواهیم شد.

بنده به عنوان فردی که از سال ۱۳۹۴ با این بیماری درگیر هستم و اخیراً نیز به دلیل عود کردن آن مجبور هستم تا مرحله ای جدید از درمان را با استفاده از دستگاه رادیوتراپی طی کنم ، ولی مشکل اساسی که این روزها متوجه شده ام ، کمبود شدید دستگاه رادیوتراپی در شهر تبریز و استان مان هست.در حال حاضر یک دستگاه در بیمارستان شهید مدنی وجود دارد که به علت قدیمی بودن ، مدام خراب بوده از طرفی به علت پائین بودن هزینه های درمان ، نوبت دهی آن برای شروع درمان چند ماه طول می کشد و معلوم نیست که در این چند ماه انتظار ، وضعیت بیمار به چه شکلی خواهد شد !!!؟

و یک دستگاه هم در بیمارستان بین المللی ولیعصر ( عج ) وجود دارد که لازم می دانم تقدیر و تشکر ویژه ای داشته باشم از تمام عزیزانی که همت کرده و این دستگاه را در بیمارستان مستقر کرده اند و توانسته اند بخشی از مشکلات بیماران مبتلا به کانسر (سرطان) را حل کنند.
مشکل اصلی و راهبردی که اینجا وجود دارد ، خطای بزرگ و نابشخودنی هست که در طول این سالها از دستگاه رادیو تراپی به تعداد کافی خریداری نشده است.


یک طرف سخن و گلایه تلخ و آزاردهنده بنده با آقایان پزشکیان ، فرهنگی ، سعیدی ، بیمقدار و بیگی هست ، بدون تردید تک تک آنان در جریان این مشکل مهم و حیاتی شهرمان هستند و شاید نسبت به این غفلت بزرگ و نابخشودنی احساس گناهی هم کرده باشند و شاید عذاب وجدانی هم گرفته باشند ، چرا که فقط خدا می داند که در طی این سالها چند هزار نفر به دلیل کمبود شدید این دستگاه در شهر و استان مان و تأخیر زمانی در درمان ، جان خود را از دست داده اند.

جای بسی تعجب و تاثّر شدید هست که نمایندگان ما که اتفاقاً خود را نمایندگانی مؤمن ، دلسوز ، مردمی و دردآشنا می دانند نسبت به این موضوع به این مهمی و حیاتی شهرمان هیچ واکنشی نشان نمی دهند و هیچ اهمیتی نمی دهند.

به خداوند بزرگ قسم می خورم که درد من ، درد شخصی نیست و شخصاً هیچ نگرانی از دردهای جانکاه و مرگ هم ندارم. دردِ من ، درد کودکان معصوم ، دردِ دختران و پسرانِ جوان نگران و مضطرب و دردِ پیرزنان و پیرمردان خسته و رنجوری هست که به امید درمان از روستاها و شهرهای استان های آذربایجانشرقی ، اردبیل و کشور آذربایجان به تبریز می آیند و باید ماه ها در نوبت باشند و بعد از کلی انتظار ، بخواهند با دستگاه های کهنه و قدیمی درمان شوند.

بدون تردید هیچ کس نمی تواند ادعا کند که خود و خانواده اش ، مصون از این بیماری سخت و خطرناک هست و از طرفی فراموش نکنیم که طبق نظر کارشناسان مطلع در چند سال آینده با سونامی سرطان مواجه خواهیم شد.

پس باید تک تک ما از همین امروز مطالبه کنیم و از مدیران استانی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگان مجلس به صورت جدی و مصرّانه بخواهیم که هر چه سریعتر دستگاه های جدید ( به هر شکل ممکن ) به تعداد کافی خریداری شده و راه اندازی شوند.

مردم شریف و فرهیخته تبریز حق دارند از مدیران و نمایندگان خود بپرسند ، چرا این همه کوتاهی ؟ چرا این همه غفلت ؟ و از همه مهمتر چرا این همه بی تفاوتی ؟ و از آنها بپرسند برای جبران این خسارت بزرگ چه کرده اند و یا اصلاً چه خواهند کرد ؟

لازم می دانم از تک تک همشهریان عاجزانه تقاضا کنم ، بیائیم لطفی به نمایندگان فعلی بکنیم و فارغ از هرگونه تعلق خاطر و به دور از هرگونه دسته بندی های سیاسی ، با تجدید نظر اساسی و راهبردی در انتخابات مجلس آینده به آنها اجازه دهیم تا دوران بازنشستگی ، پیری ، سالخوردگی و از همه مهمتر بی تفاوتی و بی خیالی شان را بیشتر در کنار خانواده و نوه هایشان باشند و از همه مهمتر زمینه را برای ورود نیروهای انقلابی تر ( به معنای واقعی ) ، جوان تر ، باانگیزه تر و از همه مهم تر پاسخگوتر و دغدغه مندتر به مطالبات و نیازهای مردم ، به مجلس فراهم کنیم.

البته در این مجال ، گلایه ویژه ای از آقای دکتر مسعود پزشکیان دارم ، خوشبختانه تحصیلات ایشان پزشکی بوده و سالها رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بوده و یک دوره وزیر بهداشت بوده و الان نیز سالهاست که نماینده مجلس هستند ، قطعاً ایشان مطلع ترین فرد به نیازها و اولویت های درمان شهر و استان بودند و هستند و در این سالها هم از قدرت اجرائی بالائی برخوردار بودند باید حداقل به مردم شهرشان پاسخ دهند که چرا این اندازه کوتاهی کرده اند؟

چرا زمانی که بحث تحریم ها نبود و دلار قیمت پائینی داشت به تعداد مورد نیاز خریداری نکرده اند؟
حال هر بزرگواری که این متن را مطالعه کرد وظیفه شرعی و اخلاقی دارد تا این نیاز و این ضرورت درمان حیاتی را به گوش آقای استاندار ، نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی برساند و همه اهتمام و مطالبه جدی داشته باشیم تا در اولین فرصت ممکن از این دستگاه ها به تعداد کافی ( به هر شکل ممکن ) خریداری شود. جواد راستی ۰۹۱۴۱۰۱۹۸۳۹

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.