واکنش کردهای ایران به اقدام تماشاگرنماهای استادیوم یادگار امام(ره) تبریز

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام هواداران تراکتورسازی در جریان بازی این تیم در لیگ برتر گفت: مردم کردستان شعارهای هنجارشکنانه یک اقلیت که احتمالا بستری بیگانه داشته است را به پای مردم آذربایجان نمینویسند. به گزارش سهند سید احسن علوی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام هواداران تراکتورسازی در جریان بازی این تیم در لیگ برتر گفت: مردم کردستان شعارهای هنجارشکنانه یک اقلیت که احتمالا بستری بیگانه داشته است را به پای مردم آذربایجان نمینویسند.

به گزارش سهند سید احسن علوی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود اظهار کرد: طی روزهای اخیر متاسفانه زلزله بخشی از ایران را لرزاند. در این مخاطره چند هموطن جان خود را از دست دادند.
وی ادامه داد: جا دارد از طرف مردم کرد با خانواده این عزیزان همدردی کنم. امیدوارم مسئولان با تمام توان به فکر جبران خسارت وارد شده باشند تا بخشی از دردهای این مردم تسکین یابد.
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنجال سازی برخی تماشاگرنماها در جریان بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر فوتبال گفت: شعارهای جنجال برانگیز در مسابقه فوتبال در شهر تبریز که دو هفته قبل اتفاق افتاد منجر به برافراشته شدن پرچم کشور دیگری به جای کشور خودمان شد. مردم کردستان اما هرگز فریادهای ساختارشکنانه یک اقلیت و محتملا با بستر بیگانگان را به حساب مردم آذربایجان نمینویسند. گسیل گروههای امداد و ارسال پیام همدردی مردم کرد به هموطنان زلزله زده آذربایجانی موید ادعای فوق است.
برچسب ها :استادیوم یادگار امام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0