کد خبر : 48787
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۶:۱۸

قلع و قمع ۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مرند

قلع و قمع ۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مرند

مدیر جهاد کشاورزی مرند گفت:۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستا‌های یام و سیوان این شهرستان قلع و قمع شد.   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،اللهیاری با تاکید بر لزوم اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها گفت:۹ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اجرای حکم تبصره ۲ ماده

مدیر جهاد کشاورزی مرند گفت:۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستا‌های یام و سیوان این شهرستان قلع و قمع شد.
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،اللهیاری با تاکید بر لزوم اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها گفت:۹ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اجرای حکم تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و ۱ مورد از ساخت وساز‌های غیرمجاز در راستای اجرای حکم قطعی ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در اراضی کشاورزی روستا‌های یام و سیوان قلع و قمع شدند.
 
وی ادامه داد:با قلع و قمع این ساخت و ساز‌های غیرمجاز ۲ هزار مترمربع از زمین‌های زراعی و باغی آزادسازی شدند.
 
اللهیاری با بیان اینکه حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی موجب تامین امنیت غذایی، توسعه روستایی، توسعه صادرات و ارزآوری می‌شود تاکید کرد: با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی طبق قانون حفظ کاربری اراضی برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
 
مدیر جهاد کشاورزی مرند افزود:از عموم همشهریان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز موضوع را به سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور اطلاع دهند و یا با مراجعه به آدرس https://cms.laoi.ir/ تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.