کد خبر : 10108
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳

عصبانیت سلطنت‌طلبان از بی‌اعتنایی آذربایجانی‌ها به چالش تظاهرات/ کوروش آسوده بخواب که تبریز خواب است!

عصبانیت سلطنت‌طلبان از بی‌اعتنایی آذربایجانی‌ها به چالش تظاهرات/ کوروش آسوده بخواب که تبریز خواب است!

عوامل ضدانقلاب سعی دارند اعتراضات به‌حق کارگران نسبت به عدم پرداخت حقوق‌شان را به تظاهرات علیه نظام و بازگشت رژیم پهلوی تغییر دهند! به گزارش آوای سهند، از عصر چهارشنبه عده‌ای در فضای مجازی به ویژه توئیتر با صدور فراخوان‌هایی مردم تبریز را در خیابان‌های ولیعصر و آبرسان دعوت به تجمع کرده‌اند. نکته قابل توجه ماجرا دامن

عوامل ضدانقلاب سعی دارند اعتراضات به‌حق کارگران نسبت به عدم پرداخت حقوق‌شان را به تظاهرات علیه نظام و بازگشت رژیم پهلوی تغییر دهند!

به گزارش آوای سهند، از عصر چهارشنبه عده‌ای در فضای مجازی به ویژه توئیتر با صدور فراخوان‌هایی مردم تبریز را در خیابان‌های ولیعصر و آبرسان دعوت به تجمع کرده‌اند. نکته قابل توجه ماجرا دامن زدن اکانت‌های غیربومی به این فراخوان است و با این وجود جریانات قومی با این فراخوان همراهی نکرده‌اند.

با وجود تجمعات محدود در شیراز و مشهد، شهر تبریز روز آرامی را سپری می‌‌کند و عدم همراهی مردم آذربایجان با تجمعات کشوری، موجب عصبانیت ضد انقلاب‌ شده است.

در یکی از توئیت‌ها برای تحریک مردم تبریز نوشته‌اند «درود بر همه اقوام ایرانی به‌جز تبریز» و فردی دیگر با انتشار فیلمی عنوان کرده است: «کوروش آسوده بخواب، تبریز هم خواب است».

البته این توئیت‌ها بی‌جواب نمانده است و گروهی دیگر از کاربران در پاسخ به افاضات عوامل ضدانقلاب نوشته‌اند: «نمی‌گم خوبه یا بد ولی تبریز پشت سر سلطنت‌طلب قیام نمیکنه»، «به آذربایجان خرده می‌گیرند که چرا از حرکت ملی فارس حمایت نمی‌کنند، آخه یکی نیست بگه ببین از کسی حمایت می‌کنین که دزد بود و خائن به ملتش، حالا از آذربایجان می‌خواهی پشت کسی دربیاید که کتابسوزی ترک‌ها را پدرش انجام داده است؟»

البته اهانت ضدانقلاب‌ به اینجا ختم نمی‌شود و یکی از شبکه‌های دروغ‌پراکن بیگانه با انتشار پستی تحت عنوان «تبریز خفته است»، عصبانیت خود را از عدم همراهی آذربایجانی‌ها نشان داده است و عده‌ای از عوامل آنان نیز با کامنت‌های توهین‌آمیز درصدد تحریک مردم تبریز برآمده‌اند.

گفتنی است در روزهای اخیر کارگران راه‌آهن تبریز در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوق‌شان با برگزاری تجمعی مسالمت‌آمیز خواهان رسیدگی مسئولان شدند و تلاش سلطنت‌طلبان برای جهت‌دهی به اعتراضات ناکام ماند و کارگران نیز با آنان همراه نشدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.