کد خبر : 21274
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷

خوگیری با مشکلات، آفتِ نظام آموزشی/ از سایر دستگاه‌ها انتظار نداریم

خوگیری با مشکلات، آفتِ نظام آموزشی/ از سایر دستگاه‌ها انتظار نداریم

حاجی میرزایی گفت: حل تمام مشکلات آموزش و پرورش در بطن خود مجموعه است و نباید از دیگر دستگاه ها انتظار داشت. به گزارش آناج،  محسن حاجی میرزائی، وزیر آموزش و پرورش در سفر به تبریز، گفت: حل مشکلات در کوتاه مدت به ندرت قابل حل است و باید با حوصله کافی تدابیر لازم برای کاستن مشکلات

حاجی میرزایی گفت: حل تمام مشکلات آموزش و پرورش در بطن خود مجموعه است و نباید از دیگر دستگاه ها انتظار داشت.

به گزارش آناج،  محسن حاجی میرزائی، وزیر آموزش و پرورش در سفر به تبریز، گفت: حل مشکلات در کوتاه مدت به ندرت قابل حل است و باید با حوصله کافی تدابیر لازم برای کاستن مشکلات اندیشیده شود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات به صورت قطعی و اساسی نیازمند بازنگری دررویه های حل مسائل هستیم، افزود: قاعدهمند کردن امور مبنای کار قرار گیرد چون قاعده مندی درجه ارزیابی را بالا می برد.

حاجی میرزائی یکی از آفت های بزرگ در دستگاه تعلیم و تربیت را خو گرفتن با مشکلات عنوان کرد و گفت: حل تمام مشکلات آموزش و پرورش در بطن خود مجموعه است و نباید از دیگر دستگاه ها انتظار داشت.

وی با یادآوری این مطلب که عرصه کار درآمدزا، عرصه نوآوری و فعالیت و اندیشه است و امروز نیازمند راه حل های سنجیده و عملی هستیم، ابراز داشت: با خلاقیت و تعامل می توانیم مشکلات مجموعه را حل کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.