کد خبر : 58386
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸

برگزاری بیش از ۱۵۰۰ عنوان برنامه بزرگداشت دهه فجر در آذربایجان‌ شرقی

برگزاری بیش از ۱۵۰۰ عنوان برنامه بزرگداشت دهه فجر در آذربایجان‌ شرقی

نگاه آذربایجان/آذربایجان شرقی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و عمرانی در هشت محور و با شعار «ایران مقتدر، ملت پیروز» در استان برگزار می‌شود. حجت السلام والمسلمین میکائیل اسکندری امروز شنبه ۱۱ بهمن در نشستی


نگاه آذربایجان/آذربایجان شرقی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و عمرانی در هشت محور و با شعار «ایران مقتدر، ملت پیروز» در استان برگزار می‌شود.
حجت السلام والمسلمین میکائیل اسکندری امروز شنبه ۱۱ بهمن در نشستی خبری به تشریح جزئیات برنامه‌های بزرگداشت ایام الله دهه فجر پرداخت و گفت: مهدویت و نیمه شعبان بخش مهمی از این مناسبت‌ها را شامل می‌شود، به‌طوری‌ که احیای مهدویت در دست‌کم ۱۶ نقطه از شهر، برگزاری ۶۰ جلسه «سه‌شنبه‌های مهدی(عج)»، محافل معنوی، شادپیمایی، اطعام مهدوی، اجرای تئاتر مهدوی و برگزاری جشن‌های مردمی حضرت مهدی(عج) در بیش از ۱۰۰ نقطه از استان از جمله برنامه‌های این ایام‌الله است.
وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های دهه فجر می‌توان به محافل انس با قرآن، نمایشگاه‌ها و مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی، ادبی و هنری، کرسی‌های ادبی دانشجویی و دانش‌آموزی، تولید و پخش برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، نشست‌های تبیینی گام دوم انقلاب، جشنواره‌های مجاری سنتی، همایش انقلاب و مهدویت، دیدار با خانواده‌های شهدا، تجلیل از کارآفرینان و خیرین روستایی، خانواده‌های مدافع حرم و امنیت، رونمایی از شش جلد کتاب و برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد.
وی با اشاره به نقش وحدت و همدلی مردم ایران در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی، تأکید کرد: پس از امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری با شجاعت و مدیریت هوشمندانه، به‌ویژه در مقاطع حساس از جمله دفاع مقدس ۱۲ روزه و جریانات اخیر کشور را هدایت کرده‌اند.
اسکندری ادامه داد: در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر یوم‌الله ۲۲ بهمن، ۲۵ کمیته اجرایی با حضور ۱۱ عضو اصلی، نمایندگان تام‌الاختیار استاندار و نماینده ولی‌ فقیه تشکیل شده و تاکنون بیش از ۱۰۰ جلسه برنامه‌ریزی در سطح استان برگزار شده است.
وی از افتتاح یک هزار و ۶۵۳ پروژه عمرانی در سطح استان طی دهه فجر خبر داد و گفت: در ایام دهه فجر، یک‌هزار و ۶۵۳ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۲۷ میلیارد و ۸۳۳ میلیون تومان افتتاح می‌شود. در بخش سرمایه‌گذاری نیز ۲۰ پروژه به ارزش ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و معادل ۴۵ میلیون یورو به بهره‌برداری می‌رسد و ۲۵ پروژه دیگر با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد.
وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه‌های توانمندسازی روستاییان، کارگاه‌های ادبی، نمایشگاه هنر و مقاومت، پویش ویزیت رایگان، برنامه‌های شاد محله‌محور و جوان‌محور و مسابقات قرآن، کتاب‌خوانی، ورزشی، نقاشی، عکاسی و طراحی با محور مهدویت و معنویت از دیگر برنامه‌های این ایام است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری در دهه فجر اشاره کرد و گفت: از ۱۵ بهمن‌ماه و همزمان با نیمه شعبان، نمایشگاه و مسابقات قرآن کریم در مصلای استان برگزار می‌شود، همچنین بیش از ۳۵ هزار دقیقه برنامه انقلابی از صداوسیمای مرکز استان پخش شده و سه هزار متر بنر و آویز در سطح استان نصب شده است.
وی به حضور پرشکوه مردم‌در راهپیمایی ۲۲ بهمن تاکید کرد و گفت: رژه موتورسواری از فرودگاه تا گلزار شهدای وادی رحمت در روز ۱۲ بهمن برگزار شده و آیین‌های غبارروبی گلزار شهدا نیز در روزهای ۱۶ بهمن در گلزار شهدای ارامنه و وادی رحمت انجام خواهد شد. راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن نیز با حضور گسترده مردم انقلابی استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: برنامه‌های دهه فجر امسال نسبت به سال گذشته از نظر کمی ۸۵ درصد و از نظر کیفی ۱۵ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.