ارائه خدمات رایگان پزشکی در روستای سعادتلوی هشترود

فرمانده سپاه ناحیه هشترود گفت: همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) ۵۰ جهادگر سلامت به مردم روستای سعادتلوی هشترود، خدمات رایگان پزشکی و پرستاری ارائه کردند. به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ پاسدار حسین محمدی افزود: این گروه جهادی متشکل از پزشک متخصص، پزشک عمومی و داندانپزشک به صورت رایگان
فرمانده سپاه ناحیه هشترود گفت: همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) ۵۰ جهادگر سلامت به مردم روستای سعادتلوی هشترود، خدمات رایگان پزشکی و پرستاری ارائه کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ پاسدار حسین محمدی افزود: این گروه جهادی متشکل از پزشک متخصص، پزشک عمومی و داندانپزشک به صورت رایگان در بخشهای مختلفی همچون داخلی، روانشناسی، زنان و زایمان و مامایی، اطفال، بینایی سنجی و داروی رایگان خدمت رسانی کردند.
وی با بیان اینکه در این رزمایش ۴۰۰ نفر از اهالی روستای سعادتلو خدمات رایگان دریافت کردند گفت: این رزمایش با هدف امید آفرینی و ارائه خدمات سلامت و درمان در مناطق کم برخوردار در قالب رزمایش جهادی برگزار شد.
برچسب ها :آذربایجان شرقی ، تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0