امیدفر خبر داد:
سامانه بارشی دوباره وارد آذربایجان شرقی می شود

به گزارش نگاه، «محمد امیدفر»، در گفت و گویی افزود: بر اساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی، فعالیت این سامانه بارشی به صورت متناوب تا روز دوشنبه در استان ادامه می یابد و موجب بارش باران و برف، وزش باد گاهی به نسبت شدید و بروز مه شود.
وی با بیان اینکه این سامانه تمام نواحی استان را دربر می گیرد، اظهار کرد: لغزندگی، یخبندان و اختلال در تردد به ویژه در جاده های کوهستانی، آبگرفتگی معابر، احتمال سقوط بهمن و کولاک برف، رخداد تندبادهای لحظه ای دور از انتظار نیست.
رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی، خواستار احتیاط در ترددهای جاده ای و مناطق کوهستانی، صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی، همراه داشتن تجهیزات ایمنی زمستانی و لباس گرم، اطمینان از سلامت فنی خودرو، آمادگی جهت نمک پاشی و برف روبی به ویژه در جاده های کوهستانی و لغو سفرهای غیرضروری و فعالیت های کوهنوردی شد.
امیدفر ادامه داد: با توجه به احتمال سقوط و یا پرتاب اجسام و خسارت به سازه های سبک در اثر بروز تندبادهای لحظه ای، محکم کردن سازه های سبک، عدم پارک خودروها در کنار درختان فرسوده ضروری است.
وی یادآور شد: تا اواخر امروز جوی به نسبت پایدار در استان حاکم بوده و در برخی نواحی به صورت محدود شاهد بروز کولاک خواهیم شد.
آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.
آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.
این استان همواره تحت تأثیر باد های سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.
برچسب ها :برف تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0