کد خبر : 49252
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲

تغییر الگوی کشت، برای مقابله با شوری اراضی حاشیه دریاچه ارومیه

تغییر الگوی کشت، برای مقابله با شوری اراضی حاشیه دریاچه ارومیه

مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان اسکو با حضور در اراضی حاشیه دریاچه ارومیه در منطقه ایلخچی از نزدیک در جریان وضعیت شوری این زمینهای زراعی قرار گرفتند. به گزارش خبرگزاری نگاه آذربایجان مرکز آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو گفت: مدیریت نادرست منابع آبی و تأثیرات تغییر اقلیم از دلایل اصلی شوری خاک این

مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان اسکو با حضور در اراضی حاشیه دریاچه ارومیه در منطقه ایلخچی از نزدیک در جریان وضعیت شوری این زمینهای زراعی قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری نگاه آذربایجان مرکز آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو گفت: مدیریت نادرست منابع آبی و تأثیرات تغییر اقلیم از دلایل اصلی شوری خاک این منطقه است که خود متاثر از حوزه آبریز دریاچه ارومیه به شمار می‌رود.
فرشبافیان اجرای طرح تغییر الگوی کشت و استفاده از ارقام مقاوم به شوری را از راهکار‌های عملیاتی برای مقابله با معضل شوری خاک به کشاورزان عنوان کرد.
وی هدف از این طرح را ارائه راهکار‌های عملی و دانش‌بنیان برای کمک به حفظ بهره‌وری و معیشت کشاورزان در شرایط جدید دانست.
مدیر جهاد کشاورزی اسکو افزود: هدف از این بازدید‌ها ارتقای بهره‌وری و تاب‌آوری بخش کشاورزی در برابر پیامد‌های تغییرات آب‌وهوایی است و برای نجات زمین‌های حاصلخیز و تضمین امنیت غذایی اجرا می شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.