کاشت ۷۰۰ اصله نهال در مجاورت زمین فوتبال ساحلی قوناخلارباغی

مسئول سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۶ تبریز از کاشت ۷۰۰ اصله نهال در مجاورت زمین فوتبال ساحلی قوناخلارباغی خبر داد.
به گزارش نگاه، ابوالفضل زکریازاده با بیان این مطلب اظهار کرد: به منظور توسعه یک هکتاری فضای سبز و افزایش زیبایی بصری نمای شهری و در راستای طرح جامع کاهش آلودگی هوا، تعداد ۷۰۰ اصله درخت از نوع توت نرک در اطراف زمین فوتبال ساحلی قوناخلارباغی و انتهای پارک قوناخلارباغی توسط شهرداری منطقه ۶ تبریز کاشته شد.
وی افزود: توت یکی از درخت های سازگار با اقلیم ایران است و در بسیاری از شهرها به وفور وجود دارد. این درختان به منظور توسعه فضای سبز در مبادی ورودی شمالغرب تبریز کاشته شده است.
معاون سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۶ تبریز در ادامه افزود: در کنار کاشت این درختان عملیات آبیاری و رسیدگی به فضای سبز منطقه با جدیت و به صورت مداوم انجام میشود.
برچسب ها :کاشت نهال تبریز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0