کد خبر : 33858
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴

تبریز در آستانه انعقاد قراردادهای بزرگ با دانشگاه ها

تبریز در آستانه انعقاد قراردادهای بزرگ با دانشگاه ها

معاون علم و فناوری رئیس جمهور در جریان سفر خود به تبریز پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.

به گزارش نگاه آذربایجان، سورنا ستاری با بیان اینکه معاونت علم و فناوری همواره پیگیر فعالیت ها و مسائل  اکوسیستم نوآوری و فناوری است، گفت: پیگیر فضای اکوسیستمی آذربایجان شرقی هستیم و طی سفرها به این استان بر موضوع و ظرفیت های آن اشراف داریم و در حال تلاش هستیم که کلیه بخش هایی که برای این زیست بوم در آذربایجان شرقی نیاز است، ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در چند ماه اخیر در تبریز صورت گرفته است، گفت: تعداد خانه های خلاق رو به افزایش است و خانه خلاق و نوآوری تبریز نیز امروز افتتاح شد.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور با ارزشمند دانستن کارهای صورت گرفته در پارک علم و فناوری استان اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان آذربایجان شرقی رو به افزایش است  و ۲۰۰ تا ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در این استان وجود دارد البته ظرفیت استان حداقل شش برابر  این مقدار است.
ستاری با بیان اینکه شرکت هایی هستند که تمام مراحل رشد در اکوسیستم را انجام دادند و الان به مرحله ای رسیده اند که برای ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده اند، گفت: به هر حال امیدوارم اتفاقات خوبی در آینده صورت بگیرد و وظیفه ی ما این است که اعتبارات در اختیار استان قرار دهیم و روند این کار را در استان تسریع کنیم.
وی افزود: ما در سال های اخیر مشکلات قانونی زیادی داشته ایم که  همه ی موارد را در شرکت دانش بنیان حل کرده ایم، خوشبتخانه این قانون خرداد ماه توسط رئیس جمهور ابلاغ و آیین نامه های اجرایی به تصویب دولت رسیده است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد:  به زودی با تحول قانون، اختیارات بسیار زیادی  به استان ها داده می شود.
وی همچنین افزود: صندوق های پژوهش فناوری یکی  از نقطه ضعف های آذربایجان شرقی است که باید تقویت شود و به تازگی نیز یک مجموعه صندوق نوآوری و شکوفایی در این استان آغاز به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه وجود شرکت های صنعتی حسن بزرگی در این استان است، افزود: اکوسیستم آذربایجان شرقی با وجود شرکت های صنعتی برای رشد بسیار مستعد است.
وی افزود: برای درگیر شدن شرکت های بزرگ صنعتی به سیستم دانش بنیان مشوق های فوق العاده در قانون دانش بنیان نیاز است از جمله اعتبار مالیاتی طرح توسعه، اعتبار مالیاتی در سرمایه گذاری در صندوق های خطرپذیر و سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان. که خوشبختانه این آئین نامه ها به تصویب دولت رسیده است.
ستاری گفت: در نتیجه تبریز جز شهرهایی است که شرکت های بزرگ به زودی قراردادهای بزرگی را با دانشگاه ها و پارک ها خواهند داشت .
وی افزود: یکی از آئین نامه ها یکشنبه در جلسه دولت مصوب و ابلاغ خواهد شد و امکانات خوبی را در اختیار  استانداران و شرکت های بزرگ قرار می دهد تا دانشگاه ها، پارک ها و مراکز پژوهشی کار کنند.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: در حال حاضر براساس این قانون، شرکتی که با دانشگاه طبق آئین نامه اجرایی مطرح شده عمل می کند قرارداد بر حسب اعتبار مالیاتی  اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: در این زمینه رشد قابل توجهی داشته ایم  که با  معیاری که رهبر معظم انقلاب مد نظرشان است تناسب دارد و باید تلاش بیشتری کنیم، تعداد شرکت ها نسبت به پارسال سه برابر افزایش پیدا کرده است ولی با انتظارات خیلی فاصله داریم.
ستاری ادامه داد: توسعه هیچ چیزی جز فرهنگ نیست،  اگر این فرهنگ داخل استان صورت بگیرد فرهنگ عمومی، فرهنگ کسب و کار استان، فرهنگ دانشگاه، فرهنگ حوزه اداری استان  در جهت دانش بنیانی  حرکت کند این روند توسعه تسریع پیدا می کند.
انتهای پیام/

امتیازدهی post
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیست + 16 =